Το μέλλον των κινηματογράφων Αελλώ, Αστορ και Ιντεάλ

INDUSTRY

Το μέλλον των κινηματογράφων Αελλώ, Αστορ και Ιντεάλ

Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη των κτιρίων e-ΕΦΚΑ που στεγάζουν τα σινεμά, οι υποσχέσεις που ελπίζουμε να τηρηθούν, οι άνθρωποι των κινηματογράφων που μιλούν στο Flix και οι ανακοινώσεις των επαγγελματιών του ελληνικού σινεμά για το μέλλον των τριών αιθουσών.

Οι ιστορίες (ζωής και σινεμά) του Παντελή Βούλγαρη Συνέντευξη

Οι ιστορίες (ζωής και σινεμά) του Παντελή Βούλγαρη

Η Βένα Γεωργακοπούλου ακούει και καταγράφει την ιστορία ζωής του Παντελή Βούλγαρη, με αφορμή την ρετροσπεκτίβα στο έργο του που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και κατεβαίνει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος στην Αθήνα από τις 8 Δεκεμβρίου.

Παντελή Παντελόγλου, γιατί να πάει κάποιος φέτος στο Φεστιβάλ Ολυμπίας; Συνέντευξη

Παντελή Παντελόγλου, γιατί να πάει κάποιος φέτος στο Φεστιβάλ Ολυμπίας;

Ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ολυμπίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA) μιλάει στο Flix για τη σημασία ενός Φεστιβάλ για παιδιά και νέους σε έναν κόσμο αφιλοξένο στη νεότητα.

Είδαμε και συζητάμε (χωρίς μπινελίκια) για το «Σπιρτόκουτο: The Musical» Άποψη

Είδαμε και συζητάμε (χωρίς μπινελίκια) για το «Σπιρτόκουτο: The Musical»

Η Λήδα Γαλανού και ο Μανώλης Κρανάκης είδαν την παράσταση του Γιάννη Νιάρρου, βασισμένη στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και συζητούν περί βρισιών και τραγουδιών.

Ο Εμανουέλε Κριαλέζε μιλάει στo Flix για την τρομακτική απελευθερώση του coming out Συνέντευξη

Ο Εμανουέλε Κριαλέζε μιλάει στo Flix για την τρομακτική απελευθερώση του coming out

Με την αυτοβιογραφική «Απέραντη Αγάπη», ο Ιταλός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι είναι ένας τρανς αντρας. Στο Flix μιλάει για την αποδοχή, την αλήθεια και την τρομακτική απελευθέρωση του coming out.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ένας κινηματογραφιστής «στην ντουλάπα» Συνέντευξη

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ένας κινηματογραφιστής «στην ντουλάπα»

Η Βένα Γεωργακοπούλου μιλάει με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή το «INK» που έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής αρχές του 2023, ξεκινώντας και τελειώνοντας τη συζήτηση με... σινεμά.

Γιατί 25 χρόνια μετά... «Ολα είναι Δρόμος» Ενημέρωση

Γιατί 25 χρόνια μετά... «Ολα είναι Δρόμος»

Ο Διευθυντής Φωτογραφίας Γιώργος Φρέντζος ανοίγει το φωτογραφικό άλμπουμ των γυρισμάτων της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, με αφορμή την επετειακή προβολή της ταινίας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στο 63ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.