Βενετία 2018: Τα βραβεία

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 08 SEP 2018

Χρυσό Λιοντάρι στο «Roma» του Αλφόνσο Κουαρόν, δύο μεγάλα βραβεία για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου! Ολοι οι νικητές του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας εδώ.

Βενετία 2018: Στο «Killing», ο Σίνια Τσουκαμότο κάνει καλύτερα αυτό που ξέρει καλύτερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 08 SEP 2018

Δεύτερη φορά διεκδικητής του Χρυσού Λέοντα, ο ιδιοσυγκρασιακός Ιάπωνας επιστρέφει στα βασικά της παράδοσής των σαμουράι για να μιλήσει με μια ατελή, αλλά κοφτερή ως το κόκαλο ταινία για τη σημασία του να... αντιστέκεσαι.

Βενετία 2018: Στη Δύση κάτι δύει

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 07 SEP 2018

Αν κάθε μεγάλο Φεστιβάλ, επιλέγοντας από τις καλύτερες ταινίες του «τώρα», ωθεί σε συμπεράσματα για το τι απασχολεί τους δημιουργούς τους, άρα και τον κόσμο, η φετινή Βενετία δεν φύλαξε τα λόγια της.

Βενετία 2018: Το «22 Ιουλίου» του Πολ Γκρίνγκρας είναι ένα μεγάλο τίποτα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 SEP 2018

Ο Βρετανός σκηνοθέτης των «Bourne» αλλά και της... σύγχρονης συνείδησης, καταπιάνεται με το φασιστικό τρομοκρατικό χτύπημα στην Ουτόγια της Νορβηγίας το 2011, μ' εντελώς επίπεδο αποτέλεσμα.

Βενετία 2018: O Κάρλος Ρεϊγάδας αποκαλύπτει «σκηνές από ένα γάμο» με το «Nuestro Τiempo»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 SEP 2018

Ο Κάρλος Ρεϊγάδας, γυρίζοντας τη νέα του ταινία στο σπίτι του και με τα μέλη της οικογένειάς του, κοιτά με το δικό του βλέμμα την κρίση σ' ένα γάμο και τις αμφιβολίες με τις οποίες εξετάζεις τη ζωή και τις επιλογές σου στη μέση ηλικία.

Βενετία 2018: Ο Ερολ Μόρις σε μετωπική με τον Στιβ Μπάνον στο «American Dharma»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 SEP 2018

Ο ίσως πιο σπουδαίος ντοκιμαντερίστας της εποχής μας «ανακρίνει» τον ακροδεξιών πεποιθήσεων σύμβουλο στρατηγικής του Ντόναλντ Τραμπ σε ένα φιλμ φτιαγμένο για να προκαλέσει από το δημόσιο αίσθημα μέχρι τον τρόμο...

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.