Buzz

«Αστο σε μένα»: Ο Τζέισον Στέιθαμ συναντά ξανά τον Γκάι Ρίτσι στο «Wrath Of Man»

στα 10

Ακόμη και στην πιο αβέβαιη εποχή, υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία μπορείς να βασιστείς. Ενα από αυτά είναι σίγουρα ότι ο κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, ο Τζέισον Στέιθαμ will kick some ass στην οθόνη.

«Αστο σε μένα»: Ο Τζέισον Στέιθαμ συναντά ξανά τον Γκάι Ρίτσι στο «Wrath Of Man»

To «The Gentlemen» θύμισε στον κόσμο ότι ο Γκάι Ρίτσι είχε κάποτε το μαγικό άγγιγμα όχι μόνο να κάνει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες, αλλά και να χτίζει έξυπνες απολαυστικές ταινίες από γνώριμα υλικά, τόσο ώστε το φιλμ να ετοιμάζεται να συνεχίσει την αφηγηματική του διαδρομή μέσα από μια τηλεοπτική σειρά που είναι ήδη στα σκαριά.

Δείτε ακόμη: Μα την Θαντέρα! Οι «Thundercats» γίνονται ταινία

wrath of man 607

Εν τω μεταξύ, ο Ρίτσι εξαργυρώνει περεταίρω την επιτυχία της, επιστρέφοντας γρηγορα με το «Wrath Of Man» που εκ πρώτης όψεως δείχνει ίσως πιο γνώριμο απ΄ όσο θα θέλαμε, αλλά όλοι ξέρουμε πως μπορείς πάντα να βασιστείς στον Τζέισον Στέιθαμ όταν αυτό που θέλεις είναι μπόλικη δράση με μια δόση μαγκιάς. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε και μπόλικο κρυμμένο τραύμα αφού ο ήρωας που ο Τζέισον υποδύεται εδώ είναι ένας άντρας που δουλεύει ως φρουρός χρηματαποστολών, ζητώντας όμως την ευκαιρία να εκδικηθεί τους υπεύθυνους για τον φόνο του γιου του.

wrath of man 607

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Wrath Of Man» στο βίντεο.


Δείτε επίσης: To μέγεθος μετράει! Το «Godzilla vs Kong» βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου box-office