Industry

To μέγεθος μετράει! Το «Godzilla vs Kong» βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου box-office

στα 10

Πρώτο και στις 38 αγορές που βγήκε στις αίθουσες, το φιλμ του Ανταμ Γουίνγκαρντ έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα χολιγουντιανής ταινίας μέσα στην πανδημία.

To μέγεθος μετράει! Το «Godzilla vs Kong» βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου box-office

Το «Godzilla Vs. Kong» έφτασε τα 122 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, ανοίγοντας πρώτο και στις 38 αγορές που κατάφερε να βγει στις αίθουες κι εξασφαλίζοντας το ρεκόρ της χολιγουντιανής ταινίας με το καλύτερο άνοιγμα στην εποχή της πανδημίας.

Η ταινία έκανε καλύτερο άνοιγμα κατά 11% από το «Godzilla: King of the Monsters» του 2019 και κατά 57% από το «Godzilla» του 2014, ενώ στην Κίνα (με άνοιγμα 70.3 εκατομμύρια δολάρια) έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα ξένουν τίτλου στη χώρα για το 2020 και το 2021.

Ανάμεσα στις περιοχές που η ταινία συνάντησε τρομερή επιτυχία ήταν το Μεξικό, η Αυστραλία, η Ταϊβάν, η Ινδία, η Ταϊλάνδη, η Νότιος Κορέα, η Μαλασία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δείτε ακόμη: Ο τρόπος που βλέπουμε σινεμά μικραίνει, το σινεμά μεγαλώνει! Δείτε το τρέιλερ του «Godzilla vs. Kong»!

godzilla vs kong 607

Η ταινία άνοιξε εντυπωσιακά και στις οθόνες IMAX με 12.4 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ΙΜΑΧ άνοιγμα στις ΗΠΑ από το Δεκέμβριο του 2019.

Από τις 31 Μαρτίου, η ταινία θα «ανοίξει» και στο HBO Max για τη Βόρειο Αμερική, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ανοίξει σε Video on Demand την 1η Απριλίου.