Buzz

Ο τρόπος που βλέπουμε σινεμά μικραίνει, το σινεμά μεγαλώνει! Δείτε το τρέιλερ του «Godzilla vs. Kong»!

στα 10

Επιβλητικό τρέιλερ για την ταινία του Ανταμ Γουίνγκαρντ που μένει αμετακίνητη στην ημερομηνία εξόδου της, στις 31 Μαρτίου, σε HBO Max και όσες αίθουσες στον κόσμο θα είναι ανοιχτές.

Ο τρόπος που βλέπουμε σινεμά μικραίνει, το σινεμά μεγαλώνει! Δείτε το τρέιλερ του «Godzilla vs. Kong»!

Η πληροφορία ότι η Warner Bros. απέρριψε προσφορά 200 εκατομμυρίων δολαρίων για να δώσει το «Godzilla vs. Kong» στο Netflix τον προηγούμενο μήνα προδίδει τα μεγέθη με τα οποία συνεχίζει να λειτουργεί το εμπορικό σινεμά του σήμερα, παρά τα εμπόδια της πανδημίας και την αλλαγή που έχει φέρει ήδη στο entertainment παγκοσμίως.

Στο... μέγεθος συνηγορεί και το τρέιλερ της ταινίας που τερματίζει την έννοια του μεγάλου θεάματος και αυτή του φαντασμαγορικού, βάζοντας στην ίδια οθόνη δύο από τα πιο θρυλικά «τέρατα» της κινηματογραφικής ιστορίας, τον Γκοτζίλα και τον Κονγκ, φέρνοντας μνήμες από τα ιαπωνικά kaiju mash-up που γαλούχησαν ολόκληρες γενιές, ξεκινώντας από τη δεκαετία του '50 και φτάνοντας μέχρι και στο σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021

Godzilla vs. Kong

Προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2020, το φιλμ του Ανταμ Γουίνγκαρντ («Death Note» του 2017 και «Blair Witch» του 2016) μεταφέρθηκε για το 2021 και παρά τις εκ νέου μεταφορές ταινιών το φθινόπωρο του 2021, αυτό διατηρεί την τελευταία του ημερομηνία εξόδου στις 31 Μαρτίου (μεταφέρθηκε μια βδομάδα μετά από τις 26 Μαρτίου), φυσικά, ταυτόχρονα σε HBO Max και σε όσες αίθουσες είναι ανοιχτές στον πλανήτη.

Τι ειρωνία, η πρώτη ταινία που «κρατάει την υπόσχεση» της Warner για ταυτόχρονη έξοδο σε πλατφόρμα και αίθουσες να είναι ένα blockbuster που το νιώθεις ότι θέλει την αίθουσά του για να αναδειχθεί.

Πρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Ρεμπέκα Χολ, Μπράιαν Τίρι Χένρι και άλλοι,


Godzilla vs. Kong