Buzz

Φεύγει ο Κρίστοφερ Νόλαν από την Warner;

στα 10

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο Κρίστοφερ Νόλαν φαίνεται πως έχει τελειώσει με το στούντιο με το οποίο συνεργάζονταν για πάνω από δυο δεκαετίες.

Φεύγει ο Κρίστοφερ Νόλαν από την Warner;

Οταν ανακοινώθηκε πως η Warner αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην Αμερική όλες τις ταινίες του 2021 ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στην διαδικτυακή πλατφόρμα του HBO Max, αρκετοί ήταν οι φωνές εκείνες οι οποίες άρχισαν να εναντιώνονται στην απόφαση αυτή.

Διαβάστε ακόμα: Οι Κρίστοφερ Νόλαν, Στιβ ΜακΚουίν και Ρίντλεϊ Σκοτ ανάμεσα σε χιλιάδες υπογραφές για τη στήριξη των βρετανικών αιθουσών

Christopher Nolan 607 4

Ανάμεσά τους ήταν κι εκείνη του Κρίστοφερ Νόλαν ο οποίος αμφισβήτησε την ηθική της εταιρείας η οποία αντιμετωπίζει τους σκηνοθέτες της με τέτοιο άδικο τρόπο. Φαίνεται όμως πως ο Νόλαν είναι έτοιμος να πάει όλο αυτό κι ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με άρθρο του Wall Street Journal, o Νόλαν έχει εκνευριστεί τόσο πολύ με την Warner και είναι απίθανο να ξαναδουλέψει με το στούντιο με το οποίο είχε συνεργαστεί για πάνω από δυο δεκαετίες.

Αν κάτι τέτοιο τελικά ισχύει θα πρόκειται για ένα τεράστιο οικονομικό χτύπημα για την Warner. Φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ούτε από τον ίδιον αλλά ούτε από το στούντιο και, εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, δεν θα το γνωρίζουμε μέχρι να ανακοινωθεί κάποια νέα ταινία του Νόλαν, ενώ παραμένει άγνωστο για το εάν αυτή η απόφαση θα επηρεάσει όποια άλλα πρότζεκτ ετοιμάζει με το στούντιο. Αναμένουμε νεότερα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρίστοφερ Νόλαν ενδιαφέρεται να μεταφέρει τις ταινίες του σε video games