Buzz

«The Gentlemen» και στη μικρή οθόνη: ο Γκάι Ρίτσι το αναπτύσσει ως τηλεοπτική σειρά

στα 10

Hταν η εμπορική επιτυχία του 2020, το προ-κορωνοϊού blockbuster. Κι αν είναι να ξανακλειστούμε σπίτια μας, ο Γκάι Ρίτσι μάς το φέρνει και στο σπίτι.

«The Gentlemen» και στη μικρή οθόνη: ο Γκάι Ρίτσι το αναπτύσσει ως τηλεοπτική σειρά

Ποιος θα το έλεγε, τον Ιανουάριο του 2020, ότι αυτό ήταν. Οποιες ταινίες βγήκαν, βγήκαν. Οποιες σάρωσαν, σάρωσαν. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε τη λίστα εμπορικής επιτυχίας από τότε: τον πρώτο μήνα του χρόνου. Γιατί θα ακολουθούσε μία χρονιά-πανωλεθρία, όχι μόνο για τον κινηματογραφικό κόσμο, αλλά για όλο τον κόσμο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μία από αυτές τις τυχερές ταινίες ήταν το «The Gentlemen», που μέσα σ' ένα μόνο μήνα κυκλοφορίας της έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων σε εισπράξεις παγκοσμίως. Η επιστροφή του Γκάι Ρίτσι στο στιλ των heist γκανγκστερικών ταινιών με ensemble καστ και cool, σήμα-κατατεθέν στιλ στην κινηματογράφηση έπεισε το παγκόσμιο κοινό να τρέξει στα σινεμά, λίγο πριν κλειστεί στο σπίτι του.

Σήμερα, οι πηγές το επιβεβαιώνουν: ο Γκάι Ρίτσι το γράφει ως τηλεοπτική σειρά για την Miramax Television και θα το σκηνοθετήσει ο ίδιος!

Διαβάστε κι αυτό: Μία τηλεοπτική σειρά για τα παρασκήνια του «Νονού» είναι μια πρόταση που δεν μπορούμε να αρνηθούμε

the gentlemen 607

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία με τον Γκάι Ρίτσι και το τηλεοπτικό "The Gentlemen"» δήλωσε ο διευθυντής του τηλεοπτικού τμήματος της Miramax, Μαρκ Χέλγουιγκ. «Ο Ρίτσι είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστκούς, στα αλήθεια μοναδικός στο είδος του σκηνοθέτης, ένα δημιουργός που πάντα θαύμαζα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι της μεταφοράς των Gentlemen στο premium τηλεοπτικό κόσμο.»

Σύμφωνα με τον Χέλγουιγκ μάλιστα, η ιδέα των Gentlemen είχε πλασαριστεί από τον Ρίτσι αρχικά ως τηλεοπτική σειρά, αλλά εξελίχθηκε τελικά σε ταινία. Οπότε το να επιστρέψει στην αρχική της μορφή θα είναι κάτι φυσικό, οικείο και θεμιτό για τον δημιουργό της.

Για να δούμε.

Διαβάστε περισσότερα: