Buzz

Και η Σοφία Κόπολα θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά για την Apple TV+

στα 10

Mετά το «On the Rocks», η Σοφία Κόπολα θα σκηνοθετήσει ακόμα ένα πρότζεκτ για την Apple Tv+

Και η Σοφία Κόπολα θα σκηνοθετήσει τηλεοπτική σειρά για την Apple TV+

Οσο περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το «On the Rocks», τη νέα συνεργασία της Σοφία Κόπολα με τον Μπιλ Μάρεϊ, η σκηνοθέτης έκλεισε και επόμενο πρότζεκτ για λογαριασμό της Apple TV+.

Θα σκηνοθετήσει την μεταφορά του «The Custom of the Country» (1913) της Ιντιθ Γουόρτον. Η ιστορία ακολουθεί την Ούντινε Σπραγκ, ένα κορίτσι από μία μικρή αμερικανική κωμόπολη, η οποία θα προσπαθήσει να ανελιχθεί στην Νεοϋορκέζικη υψηλή τάξη.

Η Ούντινε Σπραγκ είναι η αγαπημένη μου λογοτεχνική αντι-ηρωίδα και είμαι ενθουσιασμένη για την ευκαιρία να μεταφέρω την ιστορία της για πρώτη φορά στην οθόνη»| Σοφία Κόπολα

Η Ιντιθ Γουόρτον ήταν η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το Πούλιτζερ Λογοτεχνίας το 1921 για τα «Χρόνια της Αθωότητας», την κινηματογραφική μεταφορά του οποίου έκανε αριστουργηματικά ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Παρόλο που στο imdb το πρότζεκτ αναφέρεται ως TV movie, πηγές από τον κύκλο της παραγωγής θέλουν την Κόπολα να το διασκευάζει ως μίνι σειρά. Αλλά καμία άλλη λεπτομέρεια (κάστινγκ, γυρίσματα, πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας) δεν υπάρχει προς το παρόν. Οπως επίσης δεν γνωρίζουμε αν η Κόπολα θέλει να παραμείνει πιστή στην ιστορία (και να κάνει κάτι εποχής) ή την έχει μεταφέρει, πιο ελεύθερα, στο σήμερα.

Περιμένουμε τα νεότερα....

Διαβάστε περισσότερα: