Buzz

Στις 5 Σεπτεμβρίου πάμε Χιλιαδού για την πρεμιέρα του «Τρίγωνου της Θλίψης»

στα 10

Ο Χρυσός Φοίνικας του Ρούμπεν Εστλουντ επιστρέφει εκεί όπου γυρίστηκε. Στη Χιλιαδού της Εύβοιας, για μια πρεμιέρα παρουσία του δημιουργού του.

Flix Team
Στις 5 Σεπτεμβρίου πάμε Χιλιαδού για την πρεμιέρα του «Τρίγωνου της Θλίψης»

Η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Ρούμπεν Εστλουντ σε μια open air προβολή στην παραλία της Χιλιαδούς της Εύβοιας, όπου και γυρίστηκε σημαντικό μέρος της ταινίας το καλοκαίρι του 2021.

Η προβολή είναι μια διοργάνωση της Feelgood Entertainment, του 28ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και της Heretic, της εταιρίας παραγωγής για την ελληνική πλευρά της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: Συνέντευξη | Οσο ο Ρούμπεν Εστλουντ γύριζε το «Triangle of Sadness» στην Ελλάδα...

ruben ostlund main

O Ρούμπεν Εστλουντ είχε μιλήσει στο Flix κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ελλάδα: «Ομολογώ ότι μου προκαλούσε τρομερό άγχος η ιδέα ότι θα χρειαζόταν να κάνουμε ένα μεγάλο γύρισμα, για εννέα εβδομάδες, κυρίως εξωτερικά, στην Ελλάδα, με ηθοποιούς που θα πρέπει να μένουν μέσα στο νερό, να κάνουν ένα σωρό τρελά πράγματα, μ' ένα πολύ μεγάλο συνεργείο. Κι ειδικά σ' αυτούς τους καιρούς της πανδημίας, όπου πρέπει παραγωγικά να βρεις τρόπο να έρθει όλος ο κόσμος εδώ, συνυπολογίζοντας τόσο πολλούς παράγοντες που έκαναν όχι μόνο εμένα αλλά κι ολόκληρη την παραγωγή ν' αγχώνεται. Αλλά χάρη στη Heretic, δεν νομίζω ότι έχω βιώσει άλλο γύρισμα που να κυλά τόσο ομαλά και, σοβαρά, το απολαμβάνω πολύ, κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί σε γύρισμα. Οφείλω να πω ότι είμαι ευγνώμων που μπόρεσαν να οργανώσουν την παραγωγή μ' αυτό τον τρόπο. Φαντάζομαι πως έτσι κι αλλιώς θα έλεγα κάτι καλό, το κάνουμε συχνά για να είμαστε ευγενικοί, μόνο που αυτή τη φορά είναι και η αλήθεια.»

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entrertainment.

Δείτε ακόμη: «This is really bad»: Τρέιλερ για το «Τρίγωνο της Θλίψης» του Ρούμπεν Εστλουντ

triangle of sadness greek poster