Buzz

«This is really bad»: Τρέιλερ για το «Τρίγωνο της Θλίψης» του Ρούμπεν Εστλουντ

στα 10

H ταινία που χάρισε στον Σουηδό σκηνοθέτη το δεύτερο Χρυσό Φοίνικα της καριέρας του έχει τρέιλερ εν όψει της εξόδου του στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Flix Team
«This is really bad»: Τρέιλερ για το «Τρίγωνο της Θλίψης» του Ρούμπεν Εστλουντ

Το «Triangle of Sadness», η ταινία που χάρισε στον Ρούμπεν Εστλουντ το δεύτερο Χρυσό Φοίνικα της καριέρας του, γυρισμένη κατά το ήμισυ στην Ελλάδα με την Heretic στην ελληνική πλευρά της συμπαραγωγής, κινείται στο ίδιο κριτικό πλαίσιο με το προηγούμενο έργο του Σουηδού σκηνοθέτη - το εξαιρετικό «Ανωτέρα Βία» και το βραβευμένο με το Χρυσό Φοίνικα «Τετράγωνο» - με σεναριακές ταλαντώσεις που μπορεί να προκαλέσουν ναυτία, με εμετούς και ευκοίλια ικανά ν' αλλάξουν το χρώμα της θάλασσας, με ανθρωπιστική, σοσιαλιστική ιδεολογία που υπογραμμίζει μέχρι τελικής πτώσεως.

Διαβάστε ακόμη: O Ρούμπεν Εστλουντ στην ελίτ των δημιουργών που έχουν πάρει δύο Χρυσούς Φοίνικες

Κεντρικοί ήρωες, ο Καρλ και η Γιάγια, στην αρχή τουλάχιστον. Ο Καρλ είναι ένα νεαρό μοντέλο που, με αφορμή μια άβολη οντισιόν (το «τρίγωνο της θλίψης», η ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια του, μοιάζει να χρειάζεται botox!), συνειδητοποιεί ότι η καριέρα του φθίνει. Η κοπέλα του, η Γιάγια, επίσης μοντέλο αλλά και πετυχημένη influencer, βρίσκεται σε άνοδο. Μετά από έναν (απολαυστικό) τσακωμό, για να εξιλεωθεί, η Γιάγια προτείνει στον Καρλ να πάνε μια κρουαζιέρα - δώρο, φυσικά, των followers της. Ετσι και θα γίνει, μόνο που στο κατάστρωμα και τη σάλα του γιοτ (που δεν είναι άλλο από το «Christina O» του Ωνάση), ο Καρλ και η Γιάγια θα έρθουν σ' επαφή με τους εκπροσώπους των υπερ-πλούσιων της Ευρώπης και με αλλεπάλληλες ιδεολογικές κενώσεις.

Μερικά από όσα συμβαίνουν σε αυτήν την κρουαζιέρα με την αναπάντεχη εξέλιξη μπορείτε να δείτε στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε εν όψει της ανακοίνωσης της εξόδου της ταινίας στις 7 Οκτωβρίου σε Αμερική και Σουηδία. Ιδια περίπου εποχή θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: Συνέντευξη | Οσο ο Ρούμπεν Εστλουντ γύριζε το «Triangle of Sadness» στην Ελλάδα...

triangle

triangle