Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2020: Τιμητικό βραβείο στον Τομ Χανκς

στα 10

O Τομ Χανκς θα είναι ο φετινός αποδέκτης του Cecil B. deMille βραβείου στην 77η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Χρυσές Σφαίρες 2020: Τιμητικό βραβείο στον Τομ Χανκς

Ο πρωταγωνιστής του «A Beautiful Day in the Neighborhood», Τομ Χανκς, είναι έτοιμος για να προσθέσει τιμητικά βραβεία, δίπλα στα μάχιμά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ, ο 63χρονος πρωταγωνιστής θα είναι ο αποδέκτης του τιμητικού βραβείου «Cecil B. deMille» στην 77η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Δείτε κι αυτό: Ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ υποδύονται ο ένας τους ρόλους του άλλου

TOM HANKS GOLDEN GLOBE 607 1

Αυτή θα είναι η... 5η Χρυσή Σφαίρα του Χανκς, καθώς έχει κερδίσει ήδη 4 («Big», «Φιλαδέλφεια», «Φόρεστ Γκαμπ» και «Ο Ναυαγός») ενώ έχει υπάρξει υποψήφιος 9 φορές συνολικά κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ είναι πολύ περήφανη που θα παραδώσει το τιμητικό της βραβείο, Cecil B. deMille, στον Τομ Χανκς...» δήλωσε ο Πρόεδρος Λορέντζο Σόρα. «Για πάνω από 3 δεκαετίες, ο Χανκς γοητεύει το παγκόσμιο κοινό με ένα διαφορετικό, πλούσιο ρεπερτόριο και χαρακτήρες που καταλήγουμε να αγαπάμε και να θαυμάζουμε....»

TOM HANKS GOLDEN GLOBE 607 2

«Οσο υπέροχος είναι στην οθόνη, τόσο ισάξια εξαιρετικός είναι πίσω από τς κάμερες - ως σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης. Είναι τιμή μας να προσθέσουμε το όνομα του Τομ Χανκς στη λίστα όσων έχουν κερδίσει το Cecil B. deMille: από τον Μάρτιν Σκορσέζε και την Μέριλ Στριπ, μέχρι τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Οπρα Γουίνφρι...»

Η τελετή απονομής των 77ων Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου του 2020.

Διαβάστε περισσότερα: