Buzz

Ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ υποδύονται ο ένας τους ρόλους του άλλου

στα 10

Οι πρωταγωνιστές του «The Post» βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελεν Ντετζένερις και διασκέδασαν ανταλλάζοντας μερικούς από τους διασημότερους ρόλους της καριέρας τους. Δείτε το βίντεο.

Ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ υποδύονται ο ένας τους ρόλους του άλλου

Δύο από τους πιο δημοφιλείς (και πολυβραβευμένους) Αμερικανούς ηθοποιούς όλων των εποχών, ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ χρειάστηκαν να περιμένουν αρκετά μέχρι να συναντηθούν για πρώτη φορά στην οθόνη, στο «The Post» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Και είναι να απορείς γιατί δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα.

Η ταινία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες (αλλά και παγκοσμίως) και, φυσικά, η Ελεν Ντετζένερις δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη για να τους καλέσει μαζί στην εκπομπή της. Εκεί τους προκαλεί όχι μόνο να διαλέξουν τις αγαπημένες τους ερμηνείες από την πληθωρική φιλμογραφία του συμπρωταγωνιστή τους, αλλά και –γιατί όχι;– να επιλέξουν να ερμηνεύσουν κάποιους από τους διασημότερους ρόλους τους.

Διαβάστε ακόμη: Η Μέριλ Στριπ αποτυγχάνει στο οσκαρικό κουίζ για... τον εαυτό της!

Δείτε, λοιπόν, τον Χανκς να υποδύεται τη Μάργκαρετ Θάτσερ (περούκας συμπεριλαμβανομένης!) και τη Μιράντα από το «Ο Διάβολος Φορούσε Parda», ενώ αντίστοιχα η Στριπ δίνει τη δική της εκδοχή για τον Φόρεστ Γκαμπ και τον Γούντι από το «Toy Story».

Απολαύστε τους στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη