Buzz

«A Beautiful Day in the Neighborhood»: Αυτή τη φορά, ο Τομ Χανκς ενδέχεται να μας λιγώσει από καλοσύνη

στα 10

Η νέα ταινία της Μάριελ Χέλερ έχει τρέιλερ και υπερβολικές δόσεις αρετής.

«A Beautiful Day in the Neighborhood»: Αυτή τη φορά, ο Τομ Χανκς ενδέχεται να μας λιγώσει από καλοσύνη

Κάθε νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς έχει ενδιαφέρον μια και, στατιστικά, θα βρεθεί υποψήφια για κάποια, ως και πολλά, Οσκαρ. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το επόμενο βήμα της Μάριελ Χέλερ μετά το πολυβραβευμένο, πέρσι, «Can You Ever Forgive Me».

Διαβάστε περισσότερα για το «A Beautiful Day in the Neighborhood» και τον Φρεντ Ρότζερς: Σας έλειψε ο Τομ Χανκς; Ετοιμαστείτε, επιστρέφει στην οθόνη

Η ταινία μεταφέρει στην οθόνη την πραγματική γνωριμία και σχέση του κυνικού δημοσιογράφου Τομ Τζουνό (ενσαρκώνει ο Μάθιου Ρις) με τον Φρεντ Ρότζερς, εμβληματική φιγούρα της αμερικανικής τηλεόρασης καθώς, επί δεκαετίες, ήταν οικοδεσπότης της δημοφιλέστερης παιδικής εκπομπής, καλοπροαίρετος «μπαμπάς» μιας ολόκληρης γενιάς Αμερικανών. Οπως φαίνεται από το τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ταινία δεν έχει κάτι πιο υπονομευτικό, παρά αποτυπώνει τη μεταστροφή του δημοσιογράφου προς μια θετικότερη θεώρηση της ζωής. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως το φιλμ, πράγματι, δεν θα φιγουράρει στην ερχόμενη σεζόν των βραβείων. Το «A Beautiful Day in the Neighborhood» έρχεται στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο, από τη Feelgood.