Buzz

Σας έλειψε ο Τομ Χανκς; Ετοιμαστείτε, επιστρέφει στην οθόνη

στα 10

Η νέα του ταινία «Are You My Friend» (όχι ο τελικός τίτλος) είναι η βιογραφία ενός αγαπημένου παρουσιαστή μιας μυθικής αμερικάνικης παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής.

Σας έλειψε ο Τομ Χανκς; Ετοιμαστείτε, επιστρέφει στην οθόνη

Το όνομα και το πρόσωπο του Φρεντ Ρότζερς μπορεί να μην λένε πολλά στους θεατές που δεν έχουν μεγαλώσει στην Αμερική, όμως για ολόκληρες γενιές Αμερικάνων, το όνομά, το πρόσωπο και το κόκκινο πουλόβερ του είναι συνυφασμένο με την παιδική τους ηλικία.

Ο Φρεντ Ρότζερς υπήρξε δημιουργός και παρουσιαστής (και σχεδόν όλα τα άλλα) σε μια μια από τις πιο μακροχρόνιες παιδικές εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης το «Mr. Rogers' Neighborhood», το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται το 1968 κι έφτασε έως το 2001.

Δείτε ακόμη: «Dry Run»: Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του Τοντ Χέινς

Tom Hanks Are You My Friend 607

Ο Ρότζερς, ο οποίος πέθανε το 2003, ήταν φέτος το θέμα του ντοκιμαντέρ του Μόργκαν Νέβιλ «Won’t You Be My Neighbor?», που πάει με φόρα για τα Οσκαρ, και τώρα βλέπει τον Τομ Χανκς να τον ενσαρκώνει στην ταινία της Μαριάν Χέλερ (του «Can You Ever Forgive Me?»).

Το φιλμ που προς το παρόν έχει τον τίτλο «Are You My Friend» επικεντρώνεται στην σχέση του Ρότζερς με τον δημοσιογράφο του Esquire Τομ Τζούνο, ο οποίος το 1998 ανέλαβε χωρίς κανέναν ενθουσιασμό να γράψει ένα πορτρέτο του παρουσιαστή για το περιοδικό του και στην πορεία όχι μόνο έγινε φίλος του, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του, είδε την ζωή του να αλλάζει από την γνωριμία τους.

Tom Hanks Are You My Friend 607

Στην πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, ο Τομ Χανκς μοιάζει να φορά με άνεση τα ρούχα του Ρότζερς σε μια ταινία που μοιάζει να ταιριάζει γάντι στο καλόβολο προφίλ του πρωταγωνιστή της.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Won’t You Be My Neighbor?»


Δείτε ακόμη: