Buzz

Αυτός εδώ ο Thor είναι τελείως... clueless

στα 10

Για χάρη της Vogue, η Mighty Thor κι η Βασιλιάς Βαλκυρία ντύθηκαν Ντιον και Σερ!

Αυτός εδώ ο Thor είναι τελείως... clueless

Το βέβαιο είναι πως το «Thor: Love and Thunder» όχι απλώς κουβλά την τρέλα του Τάικα Γουαϊτίτι, όχι απλώς συνδυάζει με ζηλευτή ισορροπία την πλάκα και τη στοργή, αλλά είναι και πρόθυμο να καταρρίψει κάθε όριο.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Thor: Love and Thunder»: Love conquers all! O Θορ επιστρέφει με την τρέλα του Τάικα Γουαϊτίτι, αντίπαλο τον Κρίστιαν Μπέιλ και τη Νάταλι Πόρτμαν ως Mighty Thor!

Σ' αυτό το πλαίσιο, πριν φορέσουν τις υπέροχες τουαλέτες τους για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας (η Πόρτμαν με κόκκινο Dior, η Τόμσον με φουτουριστικό μεταλικό Armani Privé), οι δυο (υπερ)ηρωίδες της ταινίας, η Τζέιν Φόστερ / Mighty Thor και η Βασιλιάς Βαλκυρία δεν δίστασαν ν' αλλάξουν προφίλ. As if! Η Νάταλι Πόρτμαν φόρεσε το σήμα-κατατεθέν preppy ταγιέρ της Σερ, αυτή τη φορά με αρβυλάκια Doc Martens, η Τέσα Τόμσον ασπρόμαυρα με την μπαλούν μίνι φούστα της Ντιόν. Μπορεί σ' αυτή τη φωτογράφιση να μην κράτησαν το παντοδύναμο σφυρί του Θορ, όμως απέδειξαν την παντοδύναμη σφραγίδα του «Clueless» της Εϊμι Χέκερλινγκ στην ποπ κουλτούρα, που επιβιώνει θεϊκά από το 1995 ως σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: