Buzz

Πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Φλόριαν Ζέλερ «The Son»

στα 10

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Φλόριαν Ζέλερ θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου.

Πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Φλόριαν Ζέλερ «The Son»

Η ταινία του Φλόριαν Ζέλερ «Ο Πατέρας» ήταν μια κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου που έγραψε ο ίδιος, με πρωταγωνιστές τους Αντονι Χόπκινς και Ολίβια Κόλμαν κερδίζοντας δυο βραβεία Οσκαρ, εκείνο του Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Χόπικς και του Διασκευασμένου Σεναρίου για τον Ζέλερ.

Τώρα, δυο χρόνια μετά, ο Ζέλερ μεταφέρει το δεύτερο μέρος της τριλογίας του με τίτλο «Ο Γιός» πάλι σε σενάριο δικό του και του Κρίστοφερ Χάμπτον με τον Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του πατέρα και μαζί του πρωταγωνιστούν οι Λόρα Ντερν, Βανέσα Κίρμπι και Ζεν ΜακΓκραθ. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα όπου μερικά χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών του, ο 17χρονος Νίκολας δεν αισθάνεται πλέον ότι μπορεί να μείνει με τη μητέρα του, Κέιτ. Μετακομίζει με τον πατέρα του Πίτερ και τη νέα σύντροφο του Μπεθ. Προσπαθώντας να τα φέρει πέρα με το νέο μωρό που απέκτησε με την Μπεθ και την προσφορά για να κάνει τη δουλειά των ονείρων του στην Ουάσιγκτον, ο Πίτερ προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας όπως θα ήθελε να τον φρόντιζε ο πατέρας του. Αλλά προσεγγίζοντας το παρελθόν για να διορθώσει τα λάθη του, χάνει το πως να κρατήσει δίπλα του τον Νίκολας.

Η ταινία κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ, το οποίο φαίνεται πως θα κινηθεί στα ίδια δραματικά μονοπάτια του «Πατέρα», κάνοντας την πρεμιέρα της σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ της Βενετίας πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου.