Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «The Room Next Door» του Πέδρο Αλμοδόβαρ

στα 10

Η πρώτη αγγλόφωνη μεγάλου μήκους ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «The Room Next Door» θα κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πρώτες φωτογραφίες από το «The Room Next Door» του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Tο πρόγραμμα του Φεστιβάλ της Βενετίας ανακοινώθηκε χτες με μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του χειμώνα, όπως τα «Joker: Folie a Deux», «Queer», «Maria» και «Beetlejuice Beetlejuice», το οποίο θα ανοίξει και το φεστιβάλ, να κάνουν την πρεμιέρα τους εκεί.

Φυσικά ανάμεσά τους βρίσκεται και η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «The Room Next Door» στο φεστιβάλ στο διαγωνιστικό του τμήμα, το οποίο ξεκινά στις 28 Αυγούστου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τίλντα Σουίντον και η Τζούλιαν Μουρ και έχουμε και μερικές πρώτες φωτογραφίες από αυτή.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία από το «Queer» του Λούκα Γκουαντανίνο

the room next door

the room next door

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή της ταινία αλλά ακούγεται πως «θα επικεντρωθεί στη φιλία μεταξύ τριών γυναικών, τις οποίες υποδύονται δύο Βρετανίδες ηθοποιοί και μια Αμερικανίδα» και πως πρόκειται για «ένα δράμα μεταξύ μιας μητέρας και της κόρης της».

Η ταινία θα είναι επίσης «στη γλώσσα του Σαίξπηρ». Δεν είναι σαφές εάν αυτό είναι μια αναφορά στο ιαμβικό πεντάμετρο, στην απλή αγγλική ή θα στηθεί ως κάποιο θεατρικό σκηνικό επηρεασμένο από τα έργα του μεγάλου Βάρδου.