Φεστιβάλ / Βραβεία

To «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον θα ανοίξει φέτος το Φεστιβάλ της Βενετίας

στα 10

To πολυαναμενόμενο σίκουελ θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στη Βενετία.

To «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον θα ανοίξει φέτος το Φεστιβάλ της Βενετίας

36 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, είμαστε λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του σίκουελ της ταινίας του Τιμ Μπαρτον «Beetlejuice Beetlejuice» στις αίθουσες και η Warner ανακοίνωσε πως η ταινία θα ανοίξει φέτος το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 28 Αυγούστου.

Η ταινία βλέπει τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ να επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River μετά από έναν ξαφνικό θάνατο στην οικογένεια. Οταν η επαναστατημένη έφηβη κόρη της Λίντια, η Aστριντ ανακαλύπτει μια πύλη για τη μετά θάνατον ζωή κρυμμένη στο υπόγειο, το όνομα του πνεύματος Beetlejuice αναπόφευκτα επαναλαμβάνεται τρεις φορές, προσκαλώντας τον να προκαλέσει τον όλεθρο στο σπίτι της οικογένειας Ντίτζ για άλλη μια φορά.

Διαβάστε ακόμα: The juice is loose. Πρώτο τρέιλερ του «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον

beetlejuice 2

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία κι αυτή επιστρέφει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, η Τζένα Ορτέγκα, ο Τζάστιν Θερού, ο τελευταίος σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, η Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, ο Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο ενός αστυνομικού στη μετά θάνατον ζωή και η Κάθριν Ο’ Χάρα επιστρέφει στον ρόλο της Ντέλια Ντιτζ (της μητέρας του χαρακτήρα της Γουαϊνόνα Ράιντερ από την πρώτη ταινία).

Το «Beetlejuice Beetlejuice» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, μετά την πρεμιέρα του στη Βενετία, στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.