Buzz

Τα «Top Gun: Maverick» και «Ενα Ησυχο Μέρος 2» έχουν νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας

στα 10

Επιτέλους και κάποια καλά νέα για μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Τα «Top Gun: Maverick» και «Ενα Ησυχο Μέρος 2» έχουν νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας

Οι κλειστοί κινηματογράφοι σε όλο τον κόσμο λόγω κοραναϊού έκαναν αρκετές ταινίες να αναβάλουν την πρεμιέρα τους στις αίθουσες. Ολες τους έμειναν μετέωρες χωρίς κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας εδώ και πολύ καιρό, μιας και τα στούντιο προσπαθούσαν να βρουν την κατάλληλη ημερομηνία έτσι ώστε οι ταινίες αυτές να βρουν το κοινό και την ανταπόκριση που τους αρμόζει.

Διαβάστε ακόμα: O Εντγκαρ Ράιτ ετοιμάζεται να λιώσει τις καρδιές μας με την νέα του ταινία «Set My Heart to Five»

a quiet place 2 607

Πολλές από αυτές έβλεπαν ως νέο παράθυρο κυκλοφορίας την περίοδο των Χριστουγέννων, μιας και φέτος δεν έχουμε τεράστια κινηματογραφικά blockbuster να την γεμίζουν, και έτσι η Paramount έκανε τις πρώτες ανακοινώσεις για τις νέες ημερομηνίες ταινιών της. Το «Top Gun: Maverick» θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, αντί στις 24 Ιουνίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν θα έχει ανταγωνισμό μιας και θα αναμετρηθεί στο box office βέβαια με ταινίες όπως το «Dune», το «West Side Story» αλλά και το «Coming 2 America» που όλες είναι προγραμματισμένες να βγουν στις αίθουσες εκείνη την περίοδο.

Επίσης το πολυαναμενόμενο σίκουελ «Ενα Ησυχο Μέρος 2» μεταφέρθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ η ταινία «The Spongebob Movie: Sponge on the Run» μεταφέρθηκε στις 31 Ιουλίου. Το μόνο καλοκαιρινό blockbuster που φαίνεται πως δεν έχει επηρεαστεί ακόμα από τις αναβολές αυτές είναι το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, το οποίο θα έβγαινε στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου, αλλά από ότι φαίνεται μάλλον κι αυτό σύντομα θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Διαβάστε ακόμα: Τι αναβάλλεται ή ακυρώνεται στον κόσμο του σινεμά, εξαιτίας του κοροναϊού