Buzz

O Εντγκαρ Ράιτ ετοιμάζεται να λιώσει τις καρδιές μας με την νέα του ταινία «Set My Heart to Five»

στα 10

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σάιμον Στίβενσον, η ταινία θα μιλάει για ένα ανδροειδές που θέλει να αλλάξει τον κόσμο... με μια ταινία.

O Εντγκαρ Ράιτ ετοιμάζεται να λιώσει τις καρδιές μας με την νέα του ταινία «Set My Heart to Five»

Η νέα ταινία του Εντγκαρ Ράιτ «Last Night in Soho» μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στις αίθουσες, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως έχει ήδη έτοιμο το επόμενο πρότζεκτ με το οποίο θέλει να ασχοληθεί. Και τι καλύτερο από μια ταινία για ένα ρομπότ το οποίο ετοιμάζεται για την συναισθηματική του αφύπνιση.

Το «Set My Heart to Five» θα είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Σάιμον Στίβενσον, ο οποίος θα γράψει το σενάριο για την ταινία, θα εξελίσσεται στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον του 2054 και θα μιλάει για τον Τζάρεντ, ένα ανδροειδές το οποίο αρχίζει να αφυπνίζεται συναισθηματικά ο οποίος ξεκινά ένα ταξίδι στην Δυτική όχθη της Αμερικής για να πείσει τους ανθρώπους πως πρέπει να αφήσει το είδος του να αισθάνεται.

Διαβάστε ακόμα: To «σχέδιο» των Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ για τον κοροναϊό

edgar wright 607 Στα γυρίσματα του «Baby Driver».

Μπορεί όλο αυτό να θυμίζει κάπως την ταινία του 1999 «Bicentennial Man» του Κρις Κολόμπους με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, αλλά αυτό που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την ταινία του Ράιτ είναι πως θα είναι ταυτόχρονα και ένα ερωτικό γράμμα στις ταινίες των 80s και 90s, μιας και η συναισθηματική αφύπνιση του Τζάρεντ προκρίθηκε αφού είδε μια τέτοια ταινία και αποφασίζει να γράψει ένα σενάριο που θα αλλάξει τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό για την ταινία, ούτε το ποιο θα είναι το καστ της αλλά ούτε κάποιο περίοδο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Πάντως η ταινία φαίνεται πως θα ταιριάζει απόλυτα στην φιλμογραφία του Ράιτ και ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα:

set my heart to five 607