Buzz

«Sex and the City - And Just Like That»: χαζέψτε 25 φωτογραφίες από τα γυρίσματα

στα 10

Περπατήστε με τα κορίτσια στην 5η Λεωφόρο, το Βίλατζ και το μουσείο Whitney, με φωτογραφίες που μάς βάζουν πισω από τις κάμερες του πολυαναμενόμενου revival.

«Sex and the City - And Just Like That»: χαζέψτε 25 φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Πριν από λίγο καιρό, το όνειρο των φανς της σειράς (της σειράς, όχι απαραίτητα των ταινιών) έγινε πραγματικότητα: ανακοινώθηκε το revival του «Sex and the City» που θα πάρει τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων και θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max (το ΗΒΟ ήταν και το κανάλι παραγωγής και της αυθεντικής σειράς στα τέλη των 90ς).

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις επιστρέφουν, η Κιμ Κατράλ διαβόητα όχι,, όπως επιστρέφουν κι αρκετοί παλιοί της σειράς: ο «Εϊνταν», Τζον Κόρμπετ, και αν αρχικά αρνήθηκε, λίγο μετά, πείστηκε κι ο Κρις «Mr. Big» Νοθ, ενώ υπέγραψαν και οι αγαπημένοι δεύτεροι ρόλοι: ο Ντέιβιντ Εγκενμπεργκ (ο τρυφερός «Στιβ» της Μιράντα), ο Ιβαν Χάντλερ (ο «Χάρι» της Σάρλοτ), ο Μάριο Καντόνε (ο φλεγματικός «Αντονι») κι ο Γούλι Γκάρσον (ο κολλητός φίλος της Κάρι, «Στάνφορντ») όλοι υπέγραψαν για να συνεχίσουν τις ιστορίες των ηρώων τους στο revival.

Γελάστε και με αυτό: Η τρολιά του Αντριου ΜακΚάρθι στο «Sex and the City» γίνεται viral

sex and the city just like that

Το καστ του revival της σειράς ολοκληρώνεται σιγά σιγά, με ανοιχτή σκέψη και διόρθωση των κακών κειμένων: πολυφωνικές ιστορίες διαφορετικότητας, κι όχι μόνο τα προβλήματα τεσσάρων λευκών γυναικών σε μια πόλη σαν την Νέα Υόρκη, ειδικά. Σύμβολο της πολυπολιτισμικότητας και διαφορετικότητας. Κάπως έτσι προστέθηκε και η αγαπημένη μας από το «Grey's Anatomy», Σάρα Ραμίρεζ - στο ρόλο μιας non-binary, queer, stand-up κωμικού και φίλης των κοριτσιών

Πάντως τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η ΗΒΟ πριν δέκα μέρες κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία, που θέλει Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ να βολτάρουν στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες κι από αυτό το γύρισμα, αλλά και από άλλες μέρες (η Κάρι και η Μιράντα στο Βίλατζ, αλλά και στο Whitney μουσείο) και σας τις παραθέτουμε.

Ανυπομονούμε. Θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα revival που θα έχει λόγο και θα κοιτάζει την 50+ γυναίκα με μια ματιά που λείπει από τη σύγχρονη μικρή οθόνη.

Aπολαύστε 25 φωτογραφίες, πίσω από τις κάμερες του «Sex and the City: And Just Like That», έτσι όπως τις κατέγραψαν τις τελευταίες μέρες φωτογράφοι στους δρόμους της Νέας Υόρκης:

And Just Like That 2

And Just Like That 3

And Just Like That 4

And Just Like That 5

And Just Like That 6

And Just Like That 7

And Just Like That 8

And Just Like That 9

And Just Like That 10

And Just Like That 11

And Just Like That 12

And Just Like That 13

And Just Like That 14

And Just Like That 15

And Just Like That 16

And Just Like That 17

And Just Like That 18

And Just Like That 19

And Just Like That 20

And Just Like That 21

And Just Like That 22

And Just Like That 23

And Just Like That 24

And Just Like That 25

Το «Sex and the City: And Just Like That» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max

Διαβάστε περισσότερα: