Buzz

Η τρολιά του Αντριου ΜακΚάρθι στο «Sex and the City» γίνεται viral

στα 10

Οι μικρότεροι μπορεί να μη γνωρίζετε την 80ς ταινία «Η Κούκλα» (Mannequin), όπου ο Αντριου ΜακΚάρθι συμπρωταγωνιστούσε με την Κιμ Κατράλ. Εκεί όμως κρύβεται το inside joke που σκάρωσε χθες ο ηθοποιός στο twitter...

Η τρολιά του Αντριου ΜακΚάρθι στο «Sex and the City» γίνεται viral

To 1987, το «Mannequin» (Η Κούκλα) του Μάικλ Γκότλιμπ ήθελε τον Αντριου ΜακΚάρθι να ερωτεύεται μία κούκλα βιτρίνας που ζωντάνευε, την οποία ερμήνευε η Κιμ Κατράλ - ναι, η Σαμάνθα του «Sex and the City». Η μόνη ηθοποιός που δεν επέστρεψε για το πολύκροτο revival της σειράς - «And Just Like That». Ενώ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις δέχθηκαν να επιστρέψουν, η Κιμ Κατράλ επέμεινε στο σκληρό της «όχι».

Οι περισσότεροι φανς αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να υπάρξει συνέχεια της σειράς χωρίς τη Σαμάνθα. Πώς μπορεί να υπάρξει «Sex and the City», χωρίς την πρώτη απελευθερωμένη σεξουαλικά ηρωίδα της μικρής οθόνης; Πώς μπορεί η κοριτσοπαρέα να κρατήσει τις ισορροπίες της χωρίς την μεγαλύτερη, δυναμική, απερίφραστα ελεύθερη φίλη τους;

Sex and the City χωρίς τη Σαμάνθα Τζόουνς ακούγεται σαν γαλακτομπούρεκο με στέβια και βούτυρο σόγιας.»

sex and the city just like that

Λίγες μέρες πριν, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς και η ΗΒΟ κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία με τις τρεις πρωταγωνίστριες μόνο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις) στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η απουσία της Κατράλ ήταν εμφανής.

Kι εκεί επενέβη ο Αντριου ΜακΚάρθι με ένα ποστ του στο twitter.

andrew mccarthy mannequin sex and the city

Κάνοντας photoshop μία σκηνή από το «Mannequin», όπου ο ήρωάς του κουβαλά την «κούκλα» Κιμ Κατράλ, ο ΜακΚάρθι «διορθώνει» τα πράγματα, προσθέτοντας και τη Σαμάνθα στο κάδρο.

Και, φυσικά, γίνεται viral.

Το «Sex and the City: And Just Like That» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max

Διαβάστε περισσότερα: