Buzz

Tα κορίτσια επέστρεψαν: πρώτη εικόνα από το «Sex and the City - And Just Like That»

στα 10

Μιράντα, Κάρι, Σάρλοτ. Νέα Υόρκη.

Tα κορίτσια επέστρεψαν: πρώτη εικόνα από το «Sex and the City - And Just Like That»

Πριν από λίγο καιρό, το όνειρο των φανς της σειράς (της σειράς, όχι απαραίτητα των ταινιών) έγινε πραγματικότητα: ανακοινώθηκε το revival του «Sex and the City» που θα πάρει τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων και θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max (το ΗΒΟ ήταν και το κανάλι παραγωγής και της αυθεντικής σειράς στα τέλη των 90ς).

Ομως υπήρχε ένα catch: ενώ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις δέχθηκαν να επιστρέψουν, η Κιμ Κατράλ επέμεινε στο σκληρό της «όχι». Και κάπως αυτό (εκτός από αδιανόητο - πώς μπορεί να υπάρξει «Sex and the City», χωρίς την πρώτη απελευθερωμένη σεξουαλικά ηρωίδα της μικρής οθόνης;) μάς τρόμαξε: μήπως δε θα είχαμε το περιβάλλον και τους ήρωες που ξέραμε και αγαπήσαμε;

Παρόλα αυτά όμως, τον τελευταίο καιρό, η μία καλή είδηση διαδέχεται την άλλη: ο «Εϊνταν», Τζον Κόρμπετ, δηλώνει εξ αρχής ότι θα επιστρέψει με ενθουσιασμό. και, λίγο μετά, και ο Κρις «Mr. Big» Νοθ αποδέχεται την πρόσκληση των παραγωγών να συμμετέχει στο «Sex and the City: And Just Like That».

Διαβάστε ακόμα: Sex and the City: And Just Like That... 4 ακόμα αγαπημένοι «παλιοί» υπογράφουν για το revival!

sex and the city just like that

Kαι σήμερα η ΗΒΟ στέλνει την επίσημη πρώτη φωτογραφία που θέλει τις τρεις ηρωίδες μαζί στο φυσικό τους περιβάλλον: Μιράντα, Κάρι, Σάρλοτ. Νέα Υόρκη.

Aνυπομονούμε! Η πένα των σεναριογράφων της τηλεοπτικής σειράς ήταν εξαιρετικά εύστοχη στο να συζητήσει καίρια θέματα - παρόλο που για κάποιον που δεν την έχει δει πιστά φαινόταν ότι στεκόταν υπερφύαλα στα ρούχα, τα παπούτσια και το σεξ. Ολα αυτά φυσικά και υπήρχαν, αλλά σαν λαμπερή επιδερμίδα. Οι σεναριογράφοι τολμούσαν και έσκαβαν πιο βαθιά από αυτήν - κάτι που δεν έγινε με τις ταινίες.

Θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα revival που θα έχει λόγο και θα κοιτάζει την 50+ γυναίκα με μια ματιά που λείπει από τη σύγχρονη μικρή οθόνη.

Το «Sex and the City: And Just Like That» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max

Διαβάστε περισσότερα: