Buzz

Sex and the City 3 δε θα γυριστεί (και η Κιμ Κατράλ έχει κάτι να πει στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για αυτό)

στα 10

Η επίσημη ανακοίνωση ότι δε θα γυριστεί τελικά τρίτη ταινία «Sex and the City» βγήκε. Και μαζί και τα μαχαίρια.

Sex and the City 3 δε θα γυριστεί (και η Κιμ Κατράλ έχει κάτι να πει στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για αυτό)

Οσοι αγαπήσαμε με πάθος τη σειρά, μισήσαμε τις ταινίες. Ενα καλογραμμένο και πρωτοποριακό TV show (που όσοι νομίζουν ότι είναι μόνο για ρούχα, παπούτσια και γυναίκες μάλλον δεν το είδαν ποτέ) μετατράπηκε σε ευκολόπιοτες κομεντί-αρπαχτές, χωρίς νόημα, χωρίς ουσία, χωρίς λόγο να γυριστούν στ' αλήθεια.

Διαβάστε κι αυτό: Δείτε τους εναλλακτικούς τίτλους αρχής του «Sex and the City»...

Πριν από λίγο καιρό ακούστηκε ότι τα κορίτσια θα επέστρεφαν για 3η ταινία. Και λίγο ανατριχιάσαμε.

Sex and the City 607

Μέχρι που, από ό,τι φαίνεται η Κιμ Κατράλ (God bless Samantha!) πάτησε πόδι και έτσι το πρότζεκτ ναυάγησε.

Η αιώνια Σάρλοτ, Kρίστιν Ντέιβις, πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook ότι αισθάνεται heartbroken που δε θα καταφέρουν να τελειώσουν την ιστορία όπως την ονειρεύτηκαν. Και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φωτογράφησε με δηλώσεις της ότι «όλες ήθελαν εκτός από μία», αφήνοντας υπόνοιες ότι οι φήμες που θέλουν την Κατράλ ντίβα είναι αληθινές.

Μόνο που η 61χρονη «Σαμάνθα» δε μάσησε ποτέ τα λόγια της για να ξεκινήσει τώρα. Σε συνέντευξή της στον Πιρς Μόργκαν, δήλωσε:

«Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να δέχεσαι σωρεία αρνητικών δημοσιευμάτων για κάτι το οποίο εσύ έχεις δηλώσει χρόνια τώρα. Δεν τράβηξα ξαφνικά την πρίζα. Από την πρώτη στιγμή, ένα χρόνο τώρα, λέω "όχι" σε ένα επόμενο "Sex and the City". Το θεωρώ λάθος. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να επιστρέψουμε σε κάτι που τελείωσε. Και τώρα ακούω ότι είμαι ντίβα. Κι ότι όλο αυτό ναυάγησε γιατί είχα παράλογες απαιτήσεις. Και το γεγονός ότι δε βγαίνει κανείς από την ομάδα να το διευκρινίσει τους το καταλογίζω. Ειδικά στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που την είχα για καλύτερη από αυτού του είδους τη συμπεριφορά...»

Αουτς;

Διαβάστε περισσότερα: