Η παραλίγο άρνηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να παίξει στο «Sex and the City»

TV 22 JUL 2016  /  Μανώλης Κρανάκης

Η δέσμευση της τηλεόρασης, το γυμνό και η τολμηρή γλώσσα ήταν τουλάχιστον τρεις από τους λόγους που παραλίγο το «Sex and the City» να μην είχε... πρωταγωνίστρια.

Το αποκαλυπτικό βιβλίο του δημοσιογράφου Τζέιμς Αντριου Μίλερ «Powerhouse: The Untold Story of Hollywood’s Creative Artists Agency» ανασύρει άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν της βιομηχανίας του θεάματος και ανάμεσα σε αυτές και την παρα λίγο άρνηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να δεχθεί το ρόλο της Κάρι Μπράντσο στο «Sex and the City» - κάτι που φυσικά κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τώρα πια, έξι κύκλους και μια ολόκληρη μυθολογία μετά...

Κι, όμως, όταν ο ατζέντης της Κέβιν Χουβέιν την ειδοποίησε για το ρόλο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν ήταν καθόλου σίγουρη ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, μετά από την 80s παραζάλη του «Square Pigs».

«Ο Κέβιν με κάλεσε και μου είπε πως ο Ντάρεν Σταρ με αναζήτησε. Είχε γράψει τον πιλότο του "Sex and the City" και μου είπε πως τον έγραψε έχοντας εμένα στο μυαλό του. Μου είπε ότι θα μου το στείλει και πως το είχε διαβάσει και πως του είχε φανεί πολύ καλό. Και εγώ απάντησα πως στ' αλήθεια εκείνη τη στιγμή μπορούσα να κάνω τα πάντα. Να κάνω ένα θεατρικό, μετά μια ταινία, μετά πάλι ένα θεατρικό, μετά πάλι μια ταινία. Υπήρχε πολύ ευελιξία. Τι θα μπορούσε να ήταν καλύτερο; Ηθελα πραγματικά να επιστρέψω στην τηλεόραση και να γίνω όμηρος ενός πολυετούς συμβολαίου;»

Διαβάστε κι αυτό: Μπορείτε να φανταστείτε το «Sex and the City» χωρίς τον Κρις Νοθ στο ρόλο του Mr. Big;

Sex and the City 607

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τελικά έδειχνε να συμφωνεί με τη δέσμευση, αλλά άρχισε να έχει αντιρρήσεις για την τολμηρή φύση της σειράς: «Δεν ήμουν πολύ πρόθυμη με το γυμνό και την τολμηρή γλώσσα των σεναρίων. Ο Κέβιν όμως με έπεισε: "Είναι κάτι διαφορετικό. Κανείς δεν το έχει ξανακάνει πριν από σένα. Κάντο."».

Οπως ξέρουμε όλοι, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υπέγραψε τελικά για το ρόλο, έβαλε όρο στο συμβόλαιό της να μην εμφανιστεί ποτέ παραπάνω γυμνή (όπως οι υπόλοιπες τρεις πρωταγωνίστριες του) και έγινε και παραγωγός της σειράς και των ταινιών πριν επιστρέψει ξανά φέτος στην τηλεόραση με ένα... διαζύγιο πιο χαμηλών και λιγότερο προκλητικών τόνων.

Διαβάστε ακόμη: Το Χόλιγουντ ψηφίζει τις 100 πιο αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές!

Sex and the City 607

Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.