Buzz

Τα ουρλιαχτά του «Saw X» έφεραν την αστυνομία στην πόρτα του μοντέρ της ταινίας

στα 10

Η επιστροφή του Jigsaw έφερε και τον αναμενόμενο πανικό, όταν γείτονες του μοντέρ της ταινίας κάλεσαν την αστυνομία γιατί πίστευαν πως κάποιους βασανίζεται μέχρι θανάτου.

Τα ουρλιαχτά του «Saw X» έφεραν την αστυνομία στην πόρτα του μοντέρ της ταινίας

To «Saw X» σηματοδοτεί τη μεγάλη και πανηγυρική επιστροφή του Jigsaw στη μεγάλη οθόνη. Και μαζί του επιστρέφουν και όλα τα ουρλιαχτά των θυμάτων του, κάτι που φαίνεται έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν πριν καν η ταινία κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Κέβιν Γκρόιτερτ, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο NME, αποκάλυψε πως η αστυνομία βρέθηκε ένα βράδυ έξω από την πόρτα του μοντερ Στιβ Φορν στο Βόρειο Χόλιγουντ, όταν δέχτηκαν κλήσεις από του γείτονες που άκουσαν ουρλιαχτά από το σπίτι του Φορν και νόμιζαν ότι κάποιους βασανίζεται μέχρι θανάτου. Ο Φορν βρισκόταν στη μέση του μοντάζ της σκηνής που απεικόνιζε την «παγίδα των ματιών και του κενού αέρος», στην οποία ένας χαρακτήρας πρέπει να ξεφύγει από το παιχνίδι του Jigsaw ή να χάσει την όρασή του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Κάρπεντερ επιστρέφει στην σκηνοθεσία με την σειρά «John Carpenter’s Suburban Screams»

SAW X

«Ακούστηκε ένα χτύπημα στην πόρτα. Εχουμε κάμερα στο κουδούνι και βλέπουμε την αστυνομίας να έρχεται προς τα εδώ. Ο Φορν να απαντά στην πόρτα και η αστυνομία του λέει ότι οι γείτονες μας τηλεφώνησαν και λένε ότι κάποιος βασανίζεται μέχρι θανάτου εδώ μέσα. Ο Φορν απαντά πως στην πραγματικότητα απλώς δουλεύει σε μια ταινία και πως μπορούσαν να μπουν και να τη δουν αν ήθελαν. Οι αστυνομικοί άρχισαν να γελούν! Του είπαν πως θα θέλανε αλλά είδαν πως είναι εντάξει. Πρέπει να ήταν μια αρκετά ρεαλιστική σκηνή! Είναι μια πολύ αστεία ιστορία… Ο Στιβ είναι ένας τόσο ήπιος τύπος. Μπορώ μόνο να φανταστώ το βλέμμα του προσώπου του όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε», ανέφερε ο Γκρόιτερτ.

Ο Γκρόιτερτ είναι ένας βετεράνος στο franchise του «Saw», με τον ίδιο να κάνει μοντάζ στην πρώτη ταινία και μετά να επιστρέφει ως σκηνοθέτης σε τρεις από αυτές. Το «Saw X» είναι η πρώτη ταινία εδώ και καιρό που κατάφερε να πάρει αρκετές θετικές κριτικές στην Αμερική με 85% στο Rotten Tomatoes.

Το «Saw X» παίζεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες από την Spentzos Film.