Buzz

O Σαμ Ράιμι είναι αρκετά πιθανό να σκηνοθετήσει το σίκουελ του «Doctor Strange»

στα 10

Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ο Ράιμι είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σκηνοθέτη που θα μπορούσε να κάνει το στούντιο για την συγκεκριμένη ταινία.

O Σαμ Ράιμι είναι αρκετά πιθανό να σκηνοθετήσει το σίκουελ του «Doctor Strange»

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Doctor Strange», με τίτλο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», είχε μείνει χωρίς σκηνοθέτη μιας και ο Σκοτ Ντέρικσον αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ λόγω καλλιτεχνικών διαφορών με την Marvel Studios.

Αλλά, σύμφωνα με άρθρο του Variety, βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του. Ο Σάμ Ράιμι, από ότι όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Marvel μετά από 13 χρόνια απουσίας μιας και βρίσκεται ήδη στις τελικές διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να σκηνοθετήσει το σίκουελ του Doctor Strange. Αν όντως κάτι τέτοιο ισχύσει τελικά, τότε θα πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει το στούντιο για την συγκεκριμένη ταινία, μιας και το σίκουελ θα συνδυάζει τις υπερηρωικές ταινίες με τον τρόμο.

Διαβάστε ακόμα: Εικόνες από το «Spider-Man 4» του Σαμ Ράιμι (που δεν θα δούμε ποτέ)

sam raimi 607 O Σαμ Ράιμι στα γυρίσματα του «Spider-Man».

Από τα ελάχιστα πράγματα που γνωρίζουμε για την ταινία είναι ότι η σειρά του Disney+ «WandaVision», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020, θα οδηγήσει στα γεγονότα της ταινίας, ενώ το «Loki», επίσης σειρά του Disney+, θα έχει κάποιες κάποια επίδραση στο σενάριό της, η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς δεν θα επιστρέψει στον ρόλο της Κριστίν Πάλμερ και θα δούμε κάποιους νέους χαρακτήρες στην ταινία. Στο διαδίκτυο φήμες θέλουν την Κλέα, μια μάγισσα και ερωμένη του Dr. Strange να κάνει την εμφάνισή της, ή τον Mist, έναν Inhuman, ή ακόμα και την Miss Marvel αυτοπροσώπως, την Αμέρικα Τσάβεζ, να κάνουν την εμφάνισή τους. Αλλά όλα αυτά είναι φήμες και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Μαΐου 2021.

Διαβάστε ακόμα: