Buzz

Ο Supaidaman έρχεται στο σίκουελ του «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν»

στα 10

O πιο καλτ χαρακτήρας του σύμπαντος της Marvel δεν θα μπορούσε να λείψει από το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Ο Supaidaman έρχεται στο σίκουελ του «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν»

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε επιτέλους πως το σίκουελ του «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» ξεκίνησε την παραγωγή του. Κι ενώ οι εικασίες για το ποιοι Spider-Man θα κάνουν αυτή την φορά την εμφάνισή τους στην ταινία ήδη αρχίσει να βάζουν φωτιά στο ίντερνετ, αλλά ένας από αυτούς μόλις επιβεβαιώθηκε και είναι «μαάμπερους».

H live action ιαπωνική μετενσάρκωση του Spider-Man, ο Supaidaman, θα πρωταγωνιστήσει στο «Spider-Verse 2» σύμφωνα με ένα tweet το οποίο έκανε ο παραγωγός της ταινία Φιλ Λορντ. Απατώντας σε ένα φαν ο οποίος τον ρώτησε αν η ταινία θα έχει μέσα τον Ιάπωνα Spider-Man, έτσι ώστε να βοηθήσει στον σχεδιασμό του, ο Λορντ απλά απάντησε «έχει σχεδιαστεί».

Διαβάστε ακόμα: Supaidaman: Ο πιο cool Spider-Man είναι από την Ιαπωνία!

Φυσικά, όπως ήταν και αναμενόμενο, η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε ντελίριο στους φανς μιας και ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θεωρείτε ίσως από τις πιο cult μορφές στην ιστορία της Marvel. Τώρα απλά αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το ποιους άλλους χαρακτήρες έχει στα σκαριά της η Sony για να φέρει στο πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Supaidaman αποτελούσε μια παραγωγή του ιαπωνικού στούντιο Toei, το οποίο είναι γνωστό για τα anime «Sailor Moon», «Dragon Βall» και «Digimon», όπου πήρε τα δικαιώματα από τη Marvel για να δημιουργήσει μια live action ενσάρκωση του ήρωα για την ιαπωνική τηλεόραση, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 17 Μαΐου του 1978 και κράτησε για 41 επεισόδια, μέχρι τον Μάρτιο του 1979. Το αποτέλεσμα ήταν μια εκκεντρική αλλά ανέλπιστα απολαυστική (αρκεί και μόνο να ακούσετε το εθιστικό ποπ μουσικό θέμα των τίτλων!) σειρά η οποία έπαιρνε πολλές ελευθερίες από την πηγή έμπνευσής της. Ανάμεσα σε άλλα, ο ήρωας είναι εδώ ένας μοτοσικλετιστής αγώνων ταχύτητας που αποκτά τις υπερδυνάμεις του έπειτα από τη συνάντησή του με έναν εξωγήινο επισκέπτη, τελευταίο επιζώντα από τον πλανήτη Spider (που καταστράφηκε από τον σατανικό καθηγητή Monster!), ο οποίος του κάνει μια ένεση με το αίμα του. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει ως sidekick ένα τεράστιο ρομπότ με το όνομα Leopardon(!), το οποίο αλλάζει μορφές και τον βοηθά στις μάχες του με γιγαντιαία τέρατα.

Η ταινία «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν 2» αναμένεται στις αίθουσες στις 8 Απριλίου 2022.