Buzz

Ο Ράμι Μάλεκ δεν έχει χιούμορ. Το λέει κι η Ρέιτσελ Μπίλσον

στα 10

Ο οσκαρικός ηθοποιός πικράθηκε όταν είδε μια φωτογραφία του από το σχολείο.

Ο Ράμι Μάλεκ δεν έχει χιούμορ. Το λέει κι η Ρέιτσελ Μπίλσον

Αγαπάμε τη Ρέιτσελ Μπίλσον, από το «The OC», το «Hart of Dixie», όχι στ' αλήθεια από το «Take Two» - η μικροκαμωμένη καστανομάλλα μοιάζει πάντα τόσο κουλ και κεφάτη, που θα θέλαμε να την είχαμε συμμαθήτρια! Ο Οσκαρούχος, για το «Bohemian Rhapsody» και προσεχώς ο κακός του «No Time to Die», Ράμι Μάλεκ, που την είχε όντως, μάλλον εύχεται να πήγαινε σε διαφορετικό σχολείο.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2021 | Οι διοργανωτές στήνουν χώρους και στην Ευρώπη γιατί, όχι, δεν θέλουν zoom!

Η Μπίλσον ήταν προσκεκλημένη, πριν λίγες μέρες, στο podcast Armchair Expert του Νταξ Σέπαρντ κι εκεί μίλησε για την πρόσφατη... ξενέρα της. Η Ρέιτσελ Μπίλσον κι ο Ράμι Μάλεκ ήταν συμμαθητές στο λύκειο και, όπως λέει η ίδια, καλοί φίλοι: «Ημασταν στην ίδια παρέα, παίξαμε μαζί στη σχολική παράσταση του "Crucible", κρατήσαμε επαφή. Ο Ράμι ήταν πάντα πολύ ταλαντούχος, εκπληκτικός ηθοποιός, ακόμα και στο σχολείο.»

ρέιτσελ μπίλσον 607

Οταν, λοιπόν, έχοντας κερδίσει φήμη από το «Mr. Robot», ο Ράμι Μάλεκ ήρθε στο mainstream προσκήνιο ως Φρέντι Μέρκιουρι στο «Bohemian Rhapsody» και βρέθηκε υποψήφιος για Οσκαρ (το οποίο και κέρδισε), η Μπίλσον σκέφτηκε ότι θα ήταν χαριτωμένο να ποστάρει στο λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, με τους δυο τους, στην τελευταία τάξη του λυκείου, σ' ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και στο Μπρόντγουεϊ. «Είμαστε εντελώς φυτά κι οι δυο, αλλά την πόσταρα γιατί είναι αστεία και θεωρώ τόσο σημαντικό να μπορείς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.»

Διαβάστε ακόμη: 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου | Η άνοιξη έρχεται φέτος online

Μια εβδομάδα αργότερα, η Μπίλσον βρήκε ένα μήνυμα από τον Μάλεκ όπου ο ηθοποιός, χωρίς προκαταρκτικά, χωρίς ένα... γεια, τι γίνεται, της έγραφε απ' ευθείας, «θα το εκτιμούσα αν κατέβαζες αυτή τη φωτογραφία, προστατεύω την ιδιωτικότητά μου.» Κι η Μπίλσον εξηγεί ότι της κακοφάνηκε: «Ο Ράμι ήταν πάντα τόσο συμπαθητικός κι ήμασταν καλοί φίλοι. Υποστηρίζω σθεναρά το να μην παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, ειδικά σ' αυτό το επίπεδο φήμης και ταλέντου. Αλλά, να, θέλει να τον υπερ-σέβονται, αυτό το στιλ ακολουθεί, οπότε κι εγώ τον σεβάστηκα...» Για λίγο θα θέλαμε να ήμασταν στο σχολείο τους και να ρίχναμε μία στον Ράμι Μάλεκ με το φυσοκάλαμο.