Buzz

«Καθαρτήριο»: Ο Βασίλης Μαζωμένος ξεκινά τα γυρίσματα της νέας ταινίας του

στα 10

Με το «Καθαρτήριο» ολοκληρώνει ο σκηνοθέτης τη δική του τριλογία της κρίσης.

Flix Team
«Καθαρτήριο»: Ο Βασίλης Μαζωμένος ξεκινά τα γυρίσματα της νέας ταινίας του
φωτογραφία από τις πρόβες

Επτά ιστορίες ακραίας αγάπης, με τους ήρωες τους να επιδιώκουν μέσω αυτής τον... εξαγνισμό. Το «Καθαρτήριο», η δέκατη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη, που τώρα ξεκινά γυρίσματα, κλείνει την τριλογία της κρίσης («Γραμμές», «Εξορία»), του Βασίλη Μαζωμένου. Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό δράμα με στοιχεία μαύρης κωμωδίας - στο σενάριο έχει συνεργαστεί ο Βασίλης Γουδέλης.

καθαρτήριο μαζωμένος

H ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Horme Pictures με την Prosenghisi Film & Video Productions. Συμπαραγωγός είναι η ΕΡΤ και η Alatas films.Την ταινία πλαισιώνουν ηθοποιοί όπως η Μαρία Ζορμπά, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Γιάννης Κοκιασμένος, ο Κώστας Μπάρας, η Νεφέλη Κουρή, ο Βαγγέλης Ψωμάς, ο Ανδρέας Νάτσιος, η Αγγελική Καρυστινού, ο Adrian Frieling, η Ηλέκτρα Γεννατά, ο Νίκος Παντελίδης, o Θανάσης Χαλκιάς, η Μαρία Καρακίτσου, ο Νίκος Δερτιλής, ο Χρήστος Ζαχάρωφ, ο Δημήτρης Φουρλής, η Χριστίνα Σωτηρίου, ο Στέφανος Κακαβούλης, ο Αλέξιος Κοτσώρης, ο Δημήτρης Σιγανός, η Natalie Pawloff, η Κατερίνα Τσάση, ο Δημήτρης Μωραΐτης και πολλοί άλλοι. Σε ρόλο έκπληξη η performer Άννα Γούλα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασίλης Μαζωμένος εύχεται να βγούμε σύντομα από την «Εξορία» μας

Στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον Φώτη Μήτση, στα σκηνικά τη Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, στα κοστούμια τη Σοφία Κατσούρα, στον ήχο τον Αντώνη Σαμαρά, στο μοντάζ τον Γιάννη Κατσάμπουλα, στη μουσική τους Dna, στο sound design τον Κώστα Χρυσόγελο, στη διεύθυνση παραγωγής τη Μαριάννα Κοντούλη. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Βασίλης Μαζωμένος και Πάνος Παπαδόπουλος, με συμπαραγωγό τον Βασίλη Αλατά. Παρακολουθήστε τα νέα της ταινίας στη σελίδα του «Καθαρτηρίου» στο facebook.