Buzz

Ναι, ο Μάρλον Μπράντο κι ο Ρίτσαρντ Πράιορ ήταν εραστές

στα 10

Το μάθαμε από τον Κουίνσι Τζόουνς και το επιβεβαίωσε η χήρα του Πράιορ, Λι.

Flix Team
Ναι, ο Μάρλον Μπράντο κι ο Ρίτσαρντ Πράιορ ήταν εραστές

Στην πρόσφατη, αληθινά απολαυστική συνέντευξη του θρυλικού μουσικού και μουσικού παραγωγού Κουίνσι Τζόουνς, στην οποία μιλά για τα πάντα από το ποιος σκότωσε τον πρόεδρο Κένεντι μέχρι το πώς οι Beatles ήταν οι χειρότεροι μουσικοί που γνώρισε ποτέ, αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα ότι ο Μάρλον Μπράντο «would fuck anything».

Όπως χαρακτηριστικά είπε για τον Μπράντο: «ήταν ο πιο γοητευτικός «motherfucker» που γνώρισες ποτέ. Θα έκανε σεξ με οτιδήποτε! Οτιδήποτε. Θα έκανε σεξ με ένα γραμματοκιβώτιο. Τον Τζέιμς Μπάλντουιν, τον Ρίτσαρντ Πράιορ, τον Μάρβιν Γκέι». Και στην ερώτηση πως ακριβώς το ξέρει, απαντά πως εκτός του ότι όπως λέει χόρευαν cha cha μαζί με τον Μπράντο (και χόρευε πολύ) «δεν έδινε δεκάρα για το ποιος το ήξερε και ποιος όχι».

marlon brando 607

Και τώρα η χήρα του Ρίτσαρντ Πράιορ, Λι, επιβεβαιώνει ότι ο Πράιορ διασκέδαζε πολύ την σχέση του με τον Μπράντο ακόμη κι όταν είχε τελειώσει. Οπως λέει «ήταν η δεκαετία του 70. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμη καθαρά, ειδικά τα Quaaludes. Αν έκανες πολύ κοκαΐνη, θα πήδαγες ένα καλοριφέρ και θα του έστελνες λουλούδια το πρωί».

Και όπως λέει η Λι Πράιορ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παντρευτεί δύο φορές κι έμεινε μαζί της μέχρι τον θάνατο του, ο Ρίτσαρντ Πραίορ μιλούσε εκτενώς για τις σεξουαλικές του εμπειρίες με γυναίκες και άντρες, στα ημερολόγια του, τα οποία όπως ανακοινώνει θα δημοσιευτούν μέσα στον χρόνο.

richard pryor 607

Δείτε ακόμη: