Buzz

Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ & Ράιαν Ρέινολντς στην νέα ταινία του Τζον Κραζίνσκι

στα 10

Προσθέστε και την Φιόνα Σο, αλλά και τον ίδιο τον Κραζίνσκι στο καστ και, ναι, αυτή είναι η κωμωδία που δεν μπορούμε να περιμένουμε. Ή μήπως... δεν θα είναι μία απλή κωμωδία;

Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ & Ράιαν Ρέινολντς στην νέα ταινία του Τζον Κραζίνσκι

Ο Τζον Κραζίνσκι, μετά την επιτυχία του «Quite Place» και του sequel του είναι ασταμάτητος. Και πολύ καλά κάνει.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η επόμενη ταινία που έχει στα σκαριά (γράφει και θα σκηνοθετήσει) για την Paramount θα είναι κωμωδία, αλλά... με ανατροπή. Μια «κωμωδία-φαντασίας», καθώς θα μάς βάζει στο μυαλό ενός παιδιού και τον πλούσιο φανταστικό του κόσμο.

Η ταινία ονομάζεται «Imaginary Friends» και υποθέτουμε ότι ο τίτλος παραπέμπει στον Κραζίνσκι (θα είναι και μπροστά από την κάμερα) και τον Ράιαν Ρέινολντς που μοιάζει με την καλύτερη δυνατή επιλογή για το κωμικό του δίδυμο.

Το βίντεο της μέρας: οι Τζον Κραζίνσκι & Τζέιμς Κόρντεν αναπαριστούν διάσημες ταινίες

imaginary friends cast

Εξτρα μπόνους η σημερινή είδηση: το καστ θα συμπληρώσει η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, που από τότε που την ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα για το «Fleebag» έχει κάνει άλματα στο Χόλιγουντ: από το σενάριο του «No Time to Die», μέχρι πρωταγωνίστρια στον νέο «Ιντιάνα Τζόουνς».

Μαζί με την Γουόλερ-Μπριτζ, ο Κραζίνσκι επέλεξε και τη Φιόνα Σο, άλλη μία μεγάλη κυρία της βρετανικής κωμικής, κι όχι μόνο, σκηνής που έχει κερδίσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τις quirkie ερμηνείες της («Χάρι Πότερ», «Τrue Blood», «Killing Eve»).

Δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά ήδη η ταινία έχει κατοχυρώσει ημερομηνία εξόδου: 17 Νοεμβρίου του 2023.

Διαβάστε περισσότερα: