Buzz

Κερδίστε DVD και Blu-ray από την «Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Αντερσον

στα 10

H Tanweer και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε DVD και Blu-ray της «Αόρατης Κλωστής» για να κρατήσετε για πάντα καλά φυλαγμένη την τελευταία ερμηνεία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

Flix Team
Κερδίστε DVD και Blu-ray από την «Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Αντερσον

Μέσα στην αίγλη του μεταπολεμικού Λονδίνου του 1950, ο καταξιωμένος μόδιστρος Ρέινολντς Γούντκοκ και η αδελφή του, Σίριλ, βρίσκονται στο κέντρο της Βρετανικής μόδας, ντύνοντας βασίλισσες, αστέρες κινηματογράφου, διαδόχους, διασημότητες, δεσποινίδες και κυρίες με το χαρακτηριστικό στυλ του Οίκου Γούντκοκ. Γυναίκες έρχονται και φεύγουν από τη ζωή του Γούντκοκ μέχρι που συναντά μια νεαρή γυναίκα με ισχυρή θέληση, την Αλμα, που σύντομα θα πάρει μια θέση στη ζωή του σαν μούσα και ερωμένη του. Αλλοτε αυτοελεγχόμενος και προγραμματισμένος, θα δει τη προσεγμένα σχεδιασμένη ζωή του να διαταράσσεται από την τρομακτικότερη κατάρα όλων…την αγάπη.

Μετά από την επιτυχημένη του προβολή στις αίθουσες, τις έξι υποψηφιότητές για Οσκαρ, τις υπέροχες κριτικές, το δικαιωματικό Οσκαρ κοστουμιών, το hype γύρω από την τελευταία ερμηνεία στο σινεμά του Ντάνιελ Ντέι Λιούις και τα παρασκήνια των γυρισμάτων που κράτησαν ζωντανή την ανάμνηση της ταινίας μέχρι και σήμερα, η «Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Αντερσον κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray από την Tanweer, προκαλώντας τους θεατές να μπουν ξανά στο σαγηνευτικό κόσμο του οίκου Γούντκοκ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα: «Θα είναι δύσκολο να αποχωριστώ το σινεμά. Μου έσωσε τη ζωή»

Phantom Thread 607

Phantom Thread 607

Οι εκδόσεις σε DVD και Blu-ray είναι συλλεκτικές, καθώς εκτός από την ταινία περιλαμβάνουν δοκιμαστικές λήψεις από τα γυρίσματα με σχολιασμό του Πολ Τόμας Αντερσον, μια συλλογή από κομμένες σκηνές ντυμένες με την υπέροχη μουσική του Τζόνι Γκρίνγουντ, μια επίδειξη μόδας του Οίκου Γούντκοκ και φωτογραφικό υλικό από τον Μάικλ Μπόουμαν που συνοδεύεται από τα δοκιμαστικά κομμάτια του Τζόνι Γκρίνγουντ για την τελική μουσική της ταινίας.

Δείτε ακόμη: Οταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έπαιξε τουρτοπόλεμο στο «Phantom Thread»! Δείτε την κομμένη σκηνή

Phantom Thread

Για να κερδίσετε DVD και συλλεκτικά Blu-ray της ταινίας μπείτε στο ποστ του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του Flix.gr στο Facebook, κάντε share, like και αφήστε το ονοματεπώνυμό σας στα σχόλια, μαζί με την προτίμησή σας (αν θέλετε DVD ή Blu-ray). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox τους τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Στην «Αόρατη Κλωστή» πρωταγωνιστούν ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις (υποψήφιος για Οσκαρ Α' Ανδρικόυ Ρόλου), η Λέσλι Μάνβιλ (υποψήφια για Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου», η Βίκι Κριπς, τη μουσική υπογράφει ο Τζόνι Γκρίνγκουντ, τη φωτογραφία ο ίδιος ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Πολ Τόμας Αντερσον (υποψήφιος για Οσκαρ Σκηνοθεσίας και Σεναρίου).

H «Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Αντερσον κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray από την 1η Ιουνίου από την Tanweer.

Phantom Thread

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την «Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Αντερσον