Buzz

One Love Manchester: Ολοι για το Μάντσεστερ, όλοι για την αγάπη

στα 10

Το μεγάλο κονσέρτο που ένωσε τις φωνές κατά της τρομοκρατίας και του φόβου, μετέτρεψε το Μάντσεστερ σε ένα τεράστιο μουσικό τόπο αγάπης.

Flix Team
One Love Manchester: Ολοι για το Μάντσεστερ, όλοι για την αγάπη

«Ηθελε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει μια πόλη όπου συνέβη μια αποτρόπαια τραγωδία. Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί - να επιστρέψει εκεί, να επισκεφθεί τους τραυματίες στο νοσοκομείο, να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων. Ηταν τόσο σίγουρη γι' αυτό. Η Αριάνα δεν έκλαψε από φόβο για τον εαυτό της, έκλαψε για τις ζωές που χάθηκαν και τους θαυμαστές της που πληγώθηκαν. Και είπε: "Αυτό δεν έχει να κάνει με μένα - αυτό είναι που πρέπει να κάνω για να τους κάνω να νιώσουν καλύτερα και ασφαλείς".»

Η μητέρα της Αριάνα Γκράντε εξηγεί με τον πιο γλαφυρό τρόπο την απόφαση της κόρης της όχι μόνο να επιστρέψει στο Μάντσεστερ μετά την τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους, αλλά και να οργανώσει ένα κονσέρτο για να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα της τραγωδίας, ανάμεσά τους και 119 τραυματίες, αλλά και ολόκληρη την πόλη του Μάντσεστερ.

Διαβάστε ακόμη: Το Φεστιβάλ Καννών ζητά ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στο Μάντσεστερ

One Love Manchester 607

One Love Manchester 607

One Love Manchester 607

Μαζί της στο Old Trafford Stadium του Μάντσεστερ τραγούδησαν ο Κρις Μάρτιν των Coldplay, οι Oasis, ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Ρόμπι Γουίλιαμς και οι Take That, η Μάιλι Σάιρους, η Κέιτι Πέρι, ο Μάρκους Μάμφορντ, ο Φαρέλ Γουίλιαμς, οι The Black Eyed Peas κ.ά. σε ένα φιλανθρωπικό live που παρακολούθησαν 50.000 θαυμαστές ζωντανά και εκατομμύρια θεατές μέσω των κοινωνικών δικτύων χθες το βράδυ.

Από το κονσέρτο συγκεντρώθηκαν 9 εκατομμύρια δολάρια που θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάντσεστερ.

One Love Manchester 607

One Love Manchester 607

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από το κονσέρτο με αποκορύφωμα το «Somewhere Over the Rainbow» από το «Μάγο του Oζ» με το οποίο η Αριάνα Γκράντε έκλεισε τη βραδιά, φανερά συγκινημένη, έχοντας μετατρέψει έστω και για λίγο τον εφιάλτη σε ένα όνειρο.










Διαβάστε ακόμη