Buzz

Σαν παραμύθι! Δείτε την Αριάνα Γκράντε και τον Τζον Λέτζεντ να τραγουδούν το «Beauty and the Beast»

στα 10

Πλησιάζοντας στην έξοδο του «Beauty and the Beast» κυκλοφόρησε και το επίσημο βίντεο κλιπ με τους Αριάνα Γκράντε και Τζον Λέτζεντ να τραγουδούν το κλασικό τραγούδι της ταινίας.

Σαν παραμύθι! Δείτε την Αριάνα Γκράντε και τον Τζον Λέτζεντ να τραγουδούν το «Beauty and the Beast»

Γραμμένο από τον Αλαν Μένκεν (σύνθεση) και τον Χάουαρντ Ασμαν (στίχοι), το «Beauty and the Beast» τραγουδήθηκε για πρώτη φορά στο ομώνυμο κλασικό φιλμ της Disney το 1991 από την Αντζελα Λάνσμπουρι που στο ρόλο της τσαγιέρας συνόδευσε μοναδικά το χορό της Μπελ με το Τέρας σε μια από τις ωραιότερες στιγμές στην ιστορία των κινουμένων σχεδίων.

Το τραγούδι κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού, το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, το Grammy Καλύτερου Τραγουδιού για τον Κινηματογράφο, ενώ στη γνωστή παράδοση της εκμετάλλευσης των τραγουδιών των μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων και με όρους Billboard που θα ξεκινούσε με αυτό, το τραγούδι ηχογραφήθηκε από την Σελίν Ντιόν και τον Πίμπο Μπράισον για να γνωρίσει τεράστια επιτυχία στα charts και στα βραβεία.

Δείτε εδώ τη σκηνή από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney από το 1991:


Δείτε εδώ τη Σελίν Ντιόν και τον Πίμπο Μπράισον να τραγουδούν το «Beauty and the Beast»:


Στη νέα live - action εκδοχή του «Beauty and the Beast», το τραγούδι ερμηνεύει η Εμα Τόμπσον, ακριβώς με τον τρόπο που το έκανε η Αντζελα Λάνσμπουρι, ενώ κυκλοφόρησε μόλις και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού με το ντουέτο της Αριάνα Γκράντε και του Τζον Λέτζεντ, οι οποίοι τραγουδούν δίπλα στην Μπελ και το Τέρας που χορεύουν.

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:


Το «Beauty and the Beast» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 16 Μαρτίου - μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε και δείτε ακόμη