Buzz

H Μπελ ξανασυναντά το Τέρας στο πρώτο teaser του «Beauty and the Beast» με την Εμα Γουότσον

στα 10

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια. Και όσες φορές κι αν το δούμε στο σινεμά - σε οποιαδήποτε μορφή - παραμένει το ίδιο συγκινητικό.

H Μπελ ξανασυναντά το Τέρας στο πρώτο teaser του «Beauty and the Beast» με την Εμα Γουότσον

Η Disney έχει αποφασίσει εδώ και λίγα χρόνια να «φρεσκάρει» τις κλασικές της ταινίες κινουμένων σχεδίων με τις live action εκδοχές τους: αυτό έκανε με τo «Maleficent» του Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, με το «Cinderella» του Κένεθ Μπράνα, με το «Βιβλίο της Ζούγκλας» του Τζον Φαβρό, με την «Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη», ενώ στη λίστα ακολουθούν ο «Dumbo» και η «Mulan», τουλάχιστον από τα σχέδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Διαβάστε αναλυτικά: Μουλάν, ήρθε η ώρα σου! H Disney δεν θα σταματήσει αν δεν τα κάνει όλα live action!

Beauty and the Beast 607

Πριν από αυτά, το Μάρτιο του 2017 θα δούμε για ακόμη μια φορά στη μεγάλη οθόνη το μύθο της «Πεντάμορφης και του Τέρατος» στη live action διασκευή του διάσημου κινουμένου σχεδίου της Disney που το 1991 έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων υποψήφια για Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπιλ Κόντον, ο οποίος, με μια άνιση καριέρα, μας ενθουσίασε πέρσι με το υπέροχο «Mr. Holmes» με τον Ιαν ΜακΚέλεν (διαβάστε περισσότερα). Την Πεντάμορφη του παραμυθιού θα υποδυθεί η Εμα Γουότσον, ενώ τον σατανικό Γκαστόν θα ενσαρκώσει ο Λουκ Εβανς (των «Hobbit» και του «Dracula Untold»). Tο Τέρας παίζει ο Νταν Στίβενς που θυμόμαστε όλοι από το «Downton Abbey». Μαζί τους ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για τη φωνή του κεριού, η Εμα Τόμπσον για τη φωνή της τσαγιέρας και οι Στάνλεϊ Τούτσι, Ιαν ΜακΚέλεν και Κέβιν Κλάιν σε φωνητικά cameos.

Διαβάστε ακόμη: Επτά πικρές αλήθειες που δεν θα μαθαίναμε ποτέ από τα παραμύθια της Disney

Στο πρώτο teaser μπαίνουμε στον πύργο του Τέρατος και συγκινούμαστε ξανά από το τριαντάφυλλο που θα μαγέψει την Μπελ:


UPDATE: Μέσα σε 24 ώρες το teaser του «Beauty and the Beast» με 91.8 εκατομμύρια views έγινε το πιο δημοφιλές όλων των εποχών, ξεπερνώντας ακόμη και αυτό του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» που είχε συγκεντρώσει 88 εκατομμύρια views την πρώτη ημέρα της online ζωής του.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: