Buzz

«Ο κόσμος είναι πιο γιγάντιος απ’ όσο μπορείς να φανταστείς»: Νέο τρέιλερ για το «The BFG»

στα 10

Βασισμένη στο παιδικό βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ, η νέα δημιουργία του Στίβεν Σπίλμπεργκ έκανε μόλις την πρεμιέρα της στο 69ο Φεστιβάλ Καννών.

Flix Team
«Ο κόσμος είναι πιο γιγάντιος απ’ όσο μπορείς να φανταστείς»: Νέο τρέιλερ για το «The BFG»

Καθώς οι πρώτες κριτικές, μάλλον αντιφατικές, κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του «The BFG» στο Φεστιβάλ Καννών, η Disney κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας, με ακόμα περισσότερη δράση και, κυρίως, με ακόμα πιο πολλούς γίγαντες!

Κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου, παγκόσμιου παιδικού best seller του Ρόαλντ Νταλ, το «Τhe BFG» αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού και της συνάντησής του με έναν γίγαντα ο οποίος της δείχνει τη χώρα των γιγάντων, τη μαγεία και τους κινδύνους της. Τεράστιος, με μεγάλα αυτιά και εξαιρετική αίσθηση της οσμής, ο BFG δεν μοιάζει με τους περισσότερους κατοίκους της χώρας του, αφού εκτός από «Big» είναι και εξαιρετικά «Friendly» για «Giant».

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2016: Κρατήστε μια θέση στα classics για το «The BFG» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

The BFG 607

Οι περισσότεροι από τους ομοίους του, όμως, είναι τουλάχιστον διπλάσιοι σε μέγεθος και διπλάσια πιο τρομακτικοί, και τους αρέσει να τρώνε ανθρώπους. Οπότε, όπως μπορείτε να φανταστείτε, η χώρα τους δεν είναι το καταλληλότερο μέρος για ένα δεκάχρονο κορίτσι από το Λονδίνο, και η τρυφερή φιλία της με τον BFG δεν είναι απαραίτητα αρκετή για να την προστατεύσει από την περιέργεια, τη δυσπιστία και την... όρεξη των υπόλοιπων γιγάντων.

Το φιλμ του Σπίλμπεργκ, στο οποίο πρωταγωνιστούν η μικρή Ρούμπι Μπάρνχιλ και ο Μαρκ Ράιλανς (που τον είδαμε και στη «Γέφυρα των Κατασκόπων»), θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Ιουνίου.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ και το καινούργιο πόστερ της ταινίας, που μόλις κυκλοφόρησαν.

Διαβάστε ακόμη:

The BFG poster