Buzz

Ο Στίβεν Σπίλπμπεργκ, ο Χάρισον Φορντ κι ο Ιντιάνα Τζόουνς θα συναντηθούν ξανά

στα 10

To δήλωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε αυτές τις μέρες για τη «Γέφυρα των Κατασκόπων». Και ο έφηβος εαυτός μας χειροκρότησε!

Ο Στίβεν Σπίλπμπεργκ, ο Χάρισον Φορντ κι ο Ιντιάνα Τζόουνς θα συναντηθούν ξανά

Δεν είναι ότι ο Σπίλμπεργκ έχει έλλειψη έμπνευσης ή σχεδίων για τις επόμενες ταινίες του.

Μπορεί η «Γέφυρα των Κατασκόπων» να βγαίνει οσονούπω στις αίθουσες, όμως ο σκηνοθέτης έχει ήδη στα σκαριά την μεταφορά του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «The BFG», ενώ πρόσφατα επιβεβεάιωσε ότι θα μεταφέρει στο σινεμά ένα ακόμη βιβλίο μετά από αυτό, το (συναρπαστικό) «Ready Player One» του Ερνεστ Κλάιν, για την περιπέτεια ενός νεαρού gamer σε ένα επικίνδυνο, virtual reality γρίφο, σε ένα δυστοπικό 2044.

Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες της φιλμογραφίας του κι εκατομμύρια θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ξέραμε ήδη ότι τα σχέδια για έναν «Indiana Jones 5» υπήρχαν εδώ και καιρό, όμως πέραν αυτού, δεν ξέραμε τίποτα παραπάνω. Το όνομα του Κρις Πρατ ακουγόταν ως πιθανού αντικαταστάτη του Χάρισον Φορντ, όμως όπως φαίνεται, η θέση δεν είναι ακόμη κενή.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Μια περιπέτεια όχι σαν όλες τις άλλες: Σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των «Κυνηγών της Χαμένης Κιβωτού»!

Indiana Jones 607

Ο Σπίλμπεργκ μιλώντας στο Yahoo! Movies είπε ανάμεσα σε άλλα: «Τώρα μάλλον θα κάνω έναν ακόμη «Ιντι» με τον Χάρισον Φορντ, ώστε να έχω κάνει πέντε ταινίες με τον Χάρισον και τέσσερις ταινίες με τον Τομ Χανκς. μετά θα πρέπει να κάνω άλλη μια με τον Tομ για να είναι 5-5. Και μετά θα κάνω ταινίες μόνο με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις».

Βεβαίως μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως υπάρχει μια δόση χιούμορ στα λόγια του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και μια δόση αλήθειας. Και μπορεί οι μηχανές της Lucasfilm να είναι τώρα εκατό τοις εκατό προγραμματισμένες σε πορεία «Star Wars», όμως η προοπτική της συνέχισης ενός από τα πιο πετυχημένα franchise στην ιστορία του σινεμά, δεν είναι κάτι που αφήνεις να περάσει στο ντούκου.

Οπότε αναμένουμε, με το μαστίγιο ανά χείρας...

Διαβάστε ακόμη: