Buzz

O Αλεξάντερ Πέιν στον θαυμαστό κόσμο των κόμικς!

στα 10

Μια ακόμη ταινία μετά τους «Απογόνους» και η συνεργασία του Αλεξάντερ Πέιν με τον κομίστα Ντάνιελ Κλόους θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα με σκοπό να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη η «μίζερη» αλλά τόσο συναρπαστική ζωή του «Wilson».

O Αλεξάντερ Πέιν στον θαυμαστό κόσμο των κόμικς!

Μπορεί οι «Απόγονοι» και το ασπρόμαυρο road movie με ήρωες έναν πατέρα και το γιο του που ετοιμάζει ήδη με τίτλο «Νebraska» να κλείνουν με κάποιον τρόπο μια άτυπη τετραλογία δρόμου μαζί με τα «Πλαγίως» και «Σχετικά με τον Σμιντ», η ταινία όμως που ήδη θέλουμε να δούμε από τον Αλεξάντερ Πέιν είναι η μεταφορά του κόμικ του Ντάνιελ Κλόους «Wilson».

Οχι μόνο γιατί το «Ghost World», βασισμένο σε κόμικ του ίδιου του Κλόους υπήρξε μια από τις πιο ευτυχείς στιγμές της κινηματογραφικής ενηλικίωσης μιας ολόκληρης γενιάς (το «Αrt School Confidential» ας το αφήσουμε καλύτερα στην άκρη), αλλά γιατι η ιστορία του «άνεργου και μίζερου μισάνθρωπου που αλωνίζει κάνοντας τον εαυτό του και τους γύρω του ακόμα πιο μίζερους» Γουίλσον χρειάζεται ακριβώς κάτι σαν το άγγιγμα του Πέιν για να ζωντανέψει σε όλο της το μεγαλείο στη μεγάλη οθόνη.

Οσο για το ποιος θα είναι ο τυχερός που θα υποδυθεί τον «Wilson», ο Κλόους έχει τις δικές του απόψεις: «Νομίζω πως ο Ρόμπερτ Φόρστερ θα ήταν τέλειος στο ρόλο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε κάποιον σαν τον Τζακ Νίκολσον για παράδειγμα. Αλλά ο Αλεξάντερ είναι ιδιοφυής και νομίζω θα βρει τον τέλειο πρωταγωνιστή», δηλώνει ο Κλόους, ο οποίος έχει έτοιμο το σενάριο και περιμένει τη σειρά του για να το δει να γίνεται πραγματικότητα, ετοιμάζοντας ταυτόχρονα το σενάριο του «Death Ray», του δικού του κόμικ με σκηνοθέτη τον Κρις Μιλκ.

Οσο για το «Μegalomania», το φιλμ κινουμένων σχεδίων στο οποίο ο Κλόους θα συνεργαζόταν με τον Μισέλ Γκοντρί, ναυάγησε εντελώς μετά από κακή εκτίμηση του προϋπολογισμού της ταινίας και επειδή ο Γκοντρί σπατάλησε χρόνο για το «Green Hornet» : «Νομίζαμε και οι δύο πως επειδή θα ήταν κινούμενα σχέδια θα ήταν εύκολο να γίνει, αλλά το budget για μια τέτοια ταινία είναι τελικά υψηλότερο. Και φυσικά μας έφαγε το χρόνο το "Green Hornet". Γαμώ το "Green Hornet"»

Ο Κλόους επιβεβαίωσε πως στο συρτάρι μπήκαν επίσης και το «Μaster of Space and Time», μια ταινία στην οποία ο ήρωας θα άλλαζε φύλο στη μέση της ταινίας και το «Raiders» για μια παρέα παιδιών που προσπαθούν να γυρίσουν σκηνή προς σκηνή τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού» στην αυλή τους.

Δείτε παρακάτω στο gallery μερικές εικόνες από το «Wilson»

Διαβάστε περισσότερα για τον Αλεξάντερ Πέιν και τους «Απογόνους» εδώ