Buzz

Ο Κριντ προχωρά μπροστά, ο Ρόκι μένει πίσω...

στα 10

Πώς θα μοιάζει το νέο «Creed» χωρίς Σταλόνε;

Ο Κριντ προχωρά μπροστά, ο Ρόκι μένει πίσω...

Το «Creed III» βρίσκεται σε προετοιμασία και, μάλιστα, ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν όχι απλώς θα πρωταγωνιστεί ως Αντόνις Κριντ αλλά, αυτή τη φορά, θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία. Ωστόσο, κάποιος, εμβληματικός, θα είναι απών.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν θα σκηνοθετήσει το «Creed III»... με τις γροθιές του

Μετά από μια κοντινή συναναστροφή με τα Όσκαρ για το πρώτο «Creed» το 2015 κι αφότου χάθηκε σιωπηλά μέσα στο πλήθος στο φινάλε του «Creed II», ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει αποχαιρετήσει για καλά την παράδοση του Ρόκι.

Creed II 607

Εξηγεί ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν σε συνέντευξη που έδωσε στο IGN: «Νομίζω ότι ο ίδιος ο Σλάι έδωσε την πληροφορία ότι δεν θα επιστρέψει γι' αυτή την ταινία αλλά νομίζω, ξέρετε, ότι η ουσία οτυ και το πνεύμα του... πάντα θα υπάρχει κάτι από τον Ρόκι στον Αντόνις. Αλλά αυτό εδώ είναι ένα franchise για τον Κριντ και θέλουμε, πραγματικά, να χτίσουμε την ιστορία του και του κόσμου που τον περιστοιχίζει, κοιτάζοντας μπροστά. Οπότε, πάντα με σεβασμό και απεριόριστη (a shit-ton) αγάπη για όσα έχτισε, θα ωθήσουμε τον Αντόνις μπροστά, μαζί με την οικογένεια που έφτιαξε. Ελπίζω ότι και πάλι θ' αγαπήσετε αυτό που σκέφτομαι, αυτό που ετοιμάζουμε. Νομίζω πως θα είναι κάτι ιδιαίτερο.» Νομίζουμε πως ένας παραπάνω λόγος να δούμε το «Creed IIΙ» είναι για να νιώσουμε πώς στέκεται η ταινία στο ρινγκ, χωρίς τον εμπνευστή της...