Buzz

Μια πρώτη ματιά της Γκουέντολιν Κρίστι ως Λούσιφερ από το «The Sandman»

στα 10

Στο τρέιλερ για το Geeked Week του Netflix, ανάμεσα στις διάφορες σειρές που δούμε εκείνη την εβδομάδα, βρίσκεται και το «The Sandman».

Μια πρώτη ματιά της Γκουέντολιν Κρίστι ως Λούσιφερ από το «The Sandman»

Η αλήθεια είναι πως το 2022 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για το Netflix. Αφού έχασε πάνω από 200.000 συνδρομητές το πρώτο τρίμηνο του έτους, έχασε εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές και έρχεται αντιμέτωπο με μηνήσεις από επενδυτές του λόγω, σύμφωνα με τους ίδιους, κατάθεσης ψευδών στοιχείων όσο αφορά τα έσοδά του, η διαδικτυακή πλατφόρμα προσπαθεί να βρει τρόπους να στρέψει τα βλέμματα των συνδρομητών της αλλού.

Και τι καλύτερο από το ετήσιο Geeked Week, το οποίο ξεκίνησε πέρσι με μεγάλη επιτυχία, και πρόκειται για μια εβδομάδα με αποκλειστικά νέα, τρέιλερ και συνεντεύξεις από συντελεστές ταινιών, σειρών αλλά και παιχνιδιών της πλατφόρμας. Και το φετινό Geeked Week θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και το Netflix κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser για το τι μας περιμένει να δούμε αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμάζεται η νέα σεζόν του «Black Mirror»

the sandman

Ενα τρέιλερ το οποίο έχει πλάνα από το «Stranger Things», «The Gray Man», «Sweet Tooth», «The Umbrella Academy» αλλά και μια μικρή ματιά της Γκουέντολιν Κριστι στον ρόλο του Λούσιφερ από την πολυαναμενόμενη σειρά «The Sandman», βασισμένη στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Νιλ Γκέιμαν.

Το Geeked Week του Netflix θα πραγματοποιηθεί από τις 6-10 Ιουνίου.