Buzz

Πρώτες φωτογραφίες της ταινίας «The Gray Man» των αδερφών Ρούσο

στα 10

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Πρώτες φωτογραφίες της ταινίας «The Gray Man» των αδερφών Ρούσο

Τα αδέρφια Ρούσο επιστρέφουν, μετά από μια μικρή διακοπή, στις blockbuster ταινίες δράσης με τη νέα υπερπαραγωγή του Netflix «The Gray Man» η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαρκ Γκρίνεϊ με πρωταγωνιστές μάλιστα δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ: τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς, με τον Τζο Ρούσο να αναλαμβάνει και το σενάριό της μαζί με τους Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι.

Το Entertainment Weekly έχει μερικές πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας δείχνοντας του Γκόσλινγκ και Εβανς σε δράση αλλά και μαζί τους και την Ανα ντε Αρμάς και τον Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες σκηνές από το «Knives Out 2» και το «The Gray Man» στο teaser του Netflix 2022

the gray man

the gray man

Η ταινία θα ακολουθεί την ιστορία του Κορτ Γκέντρι (Γκόσλινγκ), ενός πρώην πράκτορα της CIA γνωστός κι ως Grey Man, ο οποίος τον κυνηγά ένας πρώην συνάδελφός του, ο Λόιντ Χάνσεν (Εβανς), ενώ φαίνεται πως θα είναι η πρώτη από μια σειρά franchise τύπου Τζέιμς Μποντ/Τζέισον Μπορν με τον Γκόσλινγκ να επιστρέφει και στις συνέχειές. Ο Αντονι Ρούσο είχε δηλώσει πως «η ταινία είναι μια πραγματική σώμα με σώμα αναμέτρηση δυο σπουδαίων ηθοποιών οι οποίοι εκπροσωπούν δυο διαφορετικές εκδοχές της CIA, το τι μπορεί να είναι και το τι μπορεί να κάνει. Για όσους ήταν φαν του “Captain America: The Winter Soldier” είναι ότι μεταφερόμαστε σε μια τέτοια περιοχή αλλά στον πραγματικό κόσμο. Αυτό σημαίνει η ταινία για εμάς».

Μαζί με του Γκόσλινγκ, Εβανς, ντε Αρμάς και Πέιτζ πρωταγωνιστούν και οι Αλφι Γούνταρντ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Τζέσικα Γένγουικ, Βάγκνερ Μούρα και Τζούλια Μπάτερς. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2022, ενώ το τρέιλερ αναμένεται σύντομα.

the gray man

the gray man

the gray man