Buzz

Ο Μάικλ Ντάγκλας κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

στα 10

Παρά τις προσπαθειές του να απαντήσει πριν ακόμη απαγγελθούν οι κατηγορίες, ο Μάικλ Ντάγκλας βρίσκεται στο κέντρο της εξομολόγησης της δημοσιογράφου και συγγραφέα Σούζαν Μπράουντι, η οποία εργαζόταν για την εταιρία παραγωγής του τη δεκαετία του '80.

Ο Μάικλ Ντάγκλας κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Μέσα στο κύμα των πρόσφατων αποκαλύψεων για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση γυναικών που ξεκίνησε με τις κατηγορίες εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο Μάικλ Ντάγκλας φρόντισε να «προλάβει» τα δημοσιεύματα και έτσι με μια συνέντευξή του στο Deadline μίλησε για ένα επικείμενο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter σύμφωνα με το οποίο μια συνεργάτης του τη δεκαετία του '80 υποστήριζε ότι ο Ντάγκλας αυνανίστηκε μπροστά της, κορυφή μιας σειράς ανάρμοστων συμπεριφορών που κατέληξαν στην απόλυσή της και στην καταστροφή της καριέρας της.

Ο Ντάγκλας, στη συνέντευξή του στο Deadline ομολόγησε ότι μπορεί να μιλούσε άσχημα μπροστά της και απολογείται γι' αυτό, αλλά αρνείται και τις κατηγορίες ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ότι της κατέστρεψε την καριέρα αλλά και το γεγόνος ότι αυνανίστηκε μπροστά της.

«Είναι ένα ψέμα, είναι όλο κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτήν την ιστορία.»

Διαβάστε ακόμη: O Γούντι Αλεν απαντάει στις εκ νέου κατηγορίες της θετής του κόρης

Michael Douglas 607

Δέκα ημέρες μετά και ενώ ενδιάμεσα η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στήριξε δημόσια την απόφαση του Μάικλ Ντάγκλας και δήλωσε πως και η ίδια και ο άντρας της είναι υποστηρικτές του κινήματος #TimesUp, η Σούζαν Μπράουντι μίλησε στην τηλεόραση και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα αρνείται παραπάνω ο Μάικλ Ντάγκλας.

«Επεσε στο πάτωμα, έλυσε τη ζώνη του και έβαλε το χέρι του στο παντελόνι του. Μπορούσα να δω τι κάνει. Μετά άρχισε να χαϊδεύεται. Ημουν πολύ τρομαγμένη.

Δείτε εδώ τη συνέντευξή της:


Διαβάστε ακόμη