Buzz

Πρώτες εικόνες από το «The Eternals» της Κλόι Ζάο

στα 10

Σε ένα μικρό, αλλά και χορταστικό, τρέιλερ, η Marvel γιόρτασε τις ταινίες της παρουσιάζοντας μερικές σκηνές από τις επερχόμενές της κυκλοφορίες, ανάμεσά τους και το «The Eternals» της Κλόι Ζάο.

Πρώτες εικόνες από το «The Eternals» της Κλόι Ζάο

Με τους κινηματογράφους να ανοίγουν σιγά σιγά τις πόρτες τους σε ολόκληρο τον κόσμο, η Marvel, το στούντιο πίσω από τα μεγαλύτερα blockbuster των τελευταίων χρόνων, το γιορτάζει δίνοντας στο κοινό μια μικρή πρώτη γεύση από τις επερχόμενες ταινίες, όπως το «The Eternals» της Κλόι Ζάο, αλλά και τους νέους τίτλους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των «Black Panther 2» και «Captain Marvel 2», αλλά και καινούργιες σκηνές από τις ταινίες «Black Widow» και «Σάο Τσι και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».

Το σίκουελ του «Black Panther» θα έχει τίτλο «Black Panther: Wakanda Forever» και θα βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022, ενώ το «Captain Marvel 2» έχει πλέον νέο τίτλο, «The Marvels» και αναμένεται στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2022, και στο οποίο θα κάνουν την εμφάνισή του η Μόνικα Ράμπο (από το «WandaVision») και η Καμάλα Καν (από την επερχόμενη σειρά του Disney+ «Ms. Marvel»).

Διαβάστε ακόμα: H Κλόι Ζάο θα φέρει το απαράμιλλο στυλ της στην ταινία «The Eternals» της Marvel

black panther 607

Οσο αφορά τους «Eternals» η Ζάο, μιλώντας στο The Hollywood Reporter δήλωσε πως «γύρισα την ταινία ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα να την γυρίσω, σε πραγματικές τοποθεσίες και με αρκετά πλάνα με ηλιοβασίλεμα. 360 μοίρες με την ίδια κάμερα με την οποία γύρισα το “Nomadland”. Είναι κάπως σουρεαλιστικό. Ακόμα περιμένω να μου δώσουν κάποιο άκυρο. Αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Νομίζω πως στάθηκα τυχερή με το ότι η Marvel είναι πρόθυμη στο να παίρνει ρίσκα και να κάνει κάτι διαφορετικό.» Πάντως μέχρι στιγμής η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας παραμένει ακόμα για τις 5 Νοεμβρίου 2021.

Τέλος η Marvel ανακοίνωσε και τις νέες ημερομηνίες των ταινιών «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» για τις 17 Φεβρουαρίου 2023 και του «Guardians of the Galaxy Vol. 3» για τις 5 Μαΐου 2023.

Για την ώρα όμως απολαύστε το μικρό, και αρκετά χορταστικό, βίντεο φόρο τιμής στις ταινίες από τη Marvel παρακάτω.