Buzz

O Ράιαν Κούγκλερ μιλά για τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Black Panther» μίλησε για το πως ο θάνατος του ηθοποιού τον έχει επηρεάσει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή.

O Ράιαν Κούγκλερ μιλά για τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Ο θάνατος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν πέρσι συγκλόνισε όχι μόνο τους οικείους του αλλά και όλους τους συναδέλφους και φανς του, αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο κενό. Βρισκόταν ήδη στο απόγειο μιας εξαιρετικής καριέρας, με την τελευταία του ερμηνεία στο «Ma Rainey’s Black Bottom» να θεωρείται από αρκετούς ως η καλύτερή του, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να τον ξαναδούν στον ρόλο του Τ’Τσάλα στο σίκουελ του «Black Panther», ένας ρόλος που έχει ήδη ανακοινωθεί πως δεν θα γίνει recast.

O σκηνοθέτης της ταινίας Ράιαν Κούγκλερ δούλευε ήδη αρκετό καιρό πάνω στο «Black Panther 2» κι όταν πέθανε ο Μπόουζμαν έπρεπε να επιστρέψει στο σενάριο και να το δουλέψει από την αρχή. O ίδιος συζήτησε για το πως ο θάνατος του φίλου και συνάδελφού του Μπόουζμαν τον επηρέασε στο podcast Jemele Hill Is Unbothered. «Ακόμα προσπαθώ να το ξεπεράσω. Ενα πράγμα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια που ζω είναι πως είναι αρκετά δύσκολο να έχουμε προοπτική πάνω σε κάτι καθώς το περνάμε εμείς οι ίδιοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου, να προσπαθώ να κρατήσω ζωντανό αυτό το πρότζεκτ χωρίς τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος ήταν σαν την κόλα που το κρατούσε ενωμένο.»

Διαβάστε ακόμα: Το «Black Panther» θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+

coogler boseman 607

Επίσης ο ίδιος είπε για το πόσο δύσκολο είναι να προχωρήσει ο ίδιος, επαγγελματικά, χωρίς τον Μπόουζμαν: «έχεις μια επαγγελματική και μια προσωπική ζωή. Με την προσωπική μου ζωή θα πρέπει να πω πως όταν δουλεύεις πάνω σε κάτι που αγαπάς, αυτά τα πράγματα τείνουν να ενώνονται. Προσπαθώ να βρω αυτή την ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και την ζωή μου. Αλλά δεν είμαι εκεί ακόμα, οπότε αυτό είναι αναμφίβολα το δυσκολότερο πράγμα που πρέπει να κάνω στην επαγγελματική μου ζωή. Ολο αυτό πονάει αλλά επίσης με παρακινεί ακόμα περισσότερο. Είμαι απίστευτα λυπημένος που τον έχασα αλλά επίσης είμαι με παρακινεί ο χρόνος που πέρασα μαζί του. Περνάς την ζωή σου ακούγοντας για ανθρώπους σαν κι αυτόν. Εγώ ήμουν εκεί. Είναι ένα απίστευτο προνόμιο που με γεμίζει όσο και με συγκλονίζει. Αρκετά συχνά ως Μαύροι έχουμε μάθει να μαζεύουμε το κομμάτια μας μετά από μια απώλεια.»

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για το σενάριο του «Black Panther 2» το οποίο είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: #WakandaForever: η Marvel τιμά τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν με ένα video