Buzz

Το τρέιλερ του «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» δείχνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα της Τέταρτης Φάσης

στα 10

Καλωσορίστε τον Σανγκ Τσι, τον πρώτο Ασιάτη υπερήρωα του MCU.

Το τρέιλερ του «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» δείχνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα της Τέταρτης Φάσης

Μετά και τη μεγάλη νίκη του οσκαρικού «Black Panther», η Marvel συνεχίζει να πρωτοπορεί και μας παρουσιάζει τον πρώτο Ασιάτη υπερήρωα του MCU, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο, με την ταινία «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».

Πρόκειται για την εικοστή πέμπτη ταινία του Marvel Cinematic Universe και δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης, με την ιστορία της να επικεντρώνεται στον Σανγκ Τσι, των «Μάστερ του Κουνγκ-Φου», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Σίμου Λιου. Ο Σανγκ Τσι είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό απ' ό,τι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή, καθώς τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Διαβάστε ακόμα: Επιτέλους θερινό! Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι!

shang chi 607

shang chi 607

Στην ταινία φαίνεται πως όχι μόνο θα λανσαριστεί ο Σανγκ Τσι αλλά, όπως δείχνει το τρέιλερ, θα γνωρίσουμε επιτέλους και τον πραγματικό Mandarin, τον οποίο ερμηνεύει ο Τόνι Λιουνγκ, έναν από τους μεγαλύτερους κακούς της Marvel, μετά τον απατεώνα του Μπεν Κίνγκσλεϊ που είδαμε στο «Iron Man 3», αλλά και τους κακούς Razor Fist και Death Dealer.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ντέστιν Ντάνιελ Κρίτον, τον οποίο γνωρίσαμε με τα «Μικρά Ομορφα Πλάσματα» και δίπλα στον Λιου και τον Λιουνγκ πρωταγωνιστούν και οι Ακουαφίνα και η Μισέλ Γεό. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε ακόμα: Η Ολίβια Κόλμαν μπαίνει στο σύμπαν της Marvel, με το Οσκαρ της στο χέρι

shang chi 607