Buzz

Η Ολίβια Κόλμαν μπαίνει στο σύμπαν της Marvel, με το Οσκαρ της στο χέρι

στα 10

Τίποτε δεν είναι πολύ μικρό για την υπέροχη ηθοποιό, ούτε ένας δεύτερος ρόλος στο τηλεοπτικό «Secret Invasion»!

Η Ολίβια Κόλμαν μπαίνει στο σύμπαν της Marvel, με το Οσκαρ της στο χέρι
φωτογράφηση για τη VOGUE

Την αγαπήσαμε τηλεοπτικά στο αριστουργηματικό «Broadchurch», κέρδισε το Οσκαρ της στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, ενσάρκωσε τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο «The Crown», την κόρη του Αντονι Χόπκινς στο οσκαρικό «The Father». Σειρά, τώρα, για την Ολίβια Κόλμαν έχει το... κομιξικό σύμπαν της Marvel!

Διαβάστε ακόμη: Λιώνουμε από τώρα. Ο Σαμ Μέντες θα σκηνοθετήσει την Ολίβια Κόλμαν σ' ένα love story

ολίβια κόλμαν 607

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η Marvel διαπραγματεύεται με την Ολίβια Κόλμαν για ένα ρόλο στο «Secret Invasion», τη σειρά που ετοιμάζει για το Disney+. Ηδη έχει ανακοινωθεί το καστ των Σάμιουελ Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον και Κίνγκλεϊ Μπεν-Αντίρ. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ που ακολουθεί τους Skrulls, οι οποίοι, με την ιδιότητα ν' αλλάζουν μορφή κατά βούληση, εισχωρούν στην ομάδα των Εκδικητών αλλά και στην αμερικανική κυβέρνηση και παίρνουν τη θέση υπερηρώων και κομβικών πολιτικών.

ολίβια κόλμαν 607

Καθώς τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι Τζάκσον και Μέντελσον, η Ολίβια Κόλμαν θα συμμετέχει προφανώς σε δεύτερο, αλλά, το δίχως άλλο, αξέχαστο ρόλο - ως, έτσι κι αλλιώς, υπερηρωίδα της υποκριτικής! Το «Secret Invasion» θ' αρχίσει γυρίσματα στα τέλη της φετινής χρονιάς, με σκοπό να είναι έτοιμο το 2022.