Buzz

Το «The Crown» ετοιμάζεται για... αλλαγή φρουράς

στα 10

Ο πέμπτος κύκλος θ' αρχίσει να γυρίζεται τον Ιούλιο και το καστ αλλάζει και πάλι άρδην.

Το «The Crown» ετοιμάζεται για... αλλαγή φρουράς

Με τα γυρίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο να βρίσκονται σε αυστηρό περιορισμό, που χαλαρώνει ελαφρώς από τις 12 Απριλίου, το «The Crown» κάνει σχέδια για την επόμενη, προτελευταία σεζόν του, που θ' αρχίσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να γυρίζεται τον Ιούλιο στα στούντιο Ελστρι, όπως και τα ως τώρα επεισόδια.

Διαβάστε ακόμη: Τα 5 πράγματα που μας έλειψαν από την 4η σεζόν του «The Crown»

the crown 607

Για τις δυο τελευταίες - επιβεβαιωμένα, πια - σεζόν της γαλαζοαίματης σειράς του Netflix, το καστ αλλάζει και πάλι ολόκληρο, φέρνοντας νέο αέρα και... σεξ απίλ στους κατοίκους του Γουίνδσορ. Ετσι, η Ιμέλντα Στόντον παίρνει το σκήπτρο της Βασίλισσας Ελισάβετ και η αγαπημένη από το «Phantom Thread» Λέσλι Μάνβιλ αναλαμβάνει το ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ, στο τελευταίο μέρος της ζωής της. Από την άλλη πλευρά, το πριγκηπικό ζεύγος αλλάζει επίσης μορφή, παρότι λατρέψαμε τον Τζος Ο' Κόνορ ως Κάρολο κι η καριέρα της Εμα Κόριν πήρε φωτιά αφότου ενσάρκωσε τη νεαρή Νταϊάνα. Τώρα, στους δυο αυτούς ρόλους, θα συναντήσουμε τον Ντόμινικ Γουεστ και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και τολμούμε να πούμε ότι κι οι δυο τους είναι πολύ πιο όμορφοι από τα πραγματικά πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμη: Gosh! Ο νέος κύκλος «The Crown» είναι η δική μας ποπ κουλτούρα μέσα από τον καθρέφτη

the crown 607

Η σειρά, όπως λέγεται, θα φτάσει μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000 στην 6η σεζόν της, άρα όχι, δεν θα δούμε Χάρι και Μέγκαν, ωστόσο ο Χάρι ρωτήθηκε σχετικά σε μια συνέντευξη με τον Τζέιμς Κόρντεν και σχολίασε, «Η σειρά είναι μυθοπλασία, χαλαρά βασισμένη στην πραγματικότητα. Φυσικά δεν είναι αυστηρά ακριβής. Σου δίνει μια γενική ιδέα γι' αυτόν τον τρόπο ζωής, την πίεση του να βάζεις το καθήκον και το χρέος πάνω από την οικογένεια ή ό,τι άλλο και τις συνέπειες μπορεί να έχει αυτό.» Βάσανα.