Buzz

Στα πόσα «Mamma Mia» καίγεται το... franchise;

στα 10

Μια εκ των παραγωγών της ταινίας δήλωσε πως ένα τρίτο μέρος του «Mamma Mia» δεν είναι μακριά.

Στα πόσα «Mamma Mia» καίγεται το... franchise;

Οι φήμες για ένα τρίτο μέρος του «Mamma Mia» κρατούν από το καλοκαίρι του 2019 και ξεκίνησαν από τον λογαριασμό του Instagram της Λίλι Τζέιμς.

Η Τζούντι Κρέιμερ, παραγωγός και στην αυθεντική παράσταση αλλά και στις δύο ταινίες του «Mamma Mia» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της πως μια τρίτη ταινία βρισκόταν σε προετοιμασία πριν την έκρηξη της υγειονομικής κρίσης λόγω του Covid-19.

«Νομίζω πως μια μέρα θα υπάρχει ακόμη μια ταινία γιατί υποτίθεται ότι είναι μια τριλογία. Ξέρω πως η Universal θα ήθελε να το κάνουμε.»

mamma mia here we go again,  607

Το πρώτο «Mamma Mia» είχε ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, ενώ το δεύτερο μέρος του «Mamma Mia» με τίτλο «Mamma Mia: Here we Go Again» συγκέντρωσε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Το τρίτο μέρος μάλλον θα ακολουθήσει στα ίδια βήματα, αφού και o κατάλογος τραγουδιών των ABBA μοιάζει ανεξάντλητος και ο κόσμος μοιάζει να μην έχει βαρεθεί το κόνσεπτ.

Μια πρόταση που έπεσε ήδη για τίτλος στα κοινωνικά δίκτυα ήταν «Mamma Mia: Take a chance on 3», παραφράζοντας το «Take a Chance on Me» των ABBA.

Θυμίζουμε πως τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγιναν στην Ελλάδα, τα δεύτερα όμως έγιναν στην Κροατία. Μήπως κάποιος υπεύθυνος προσκαλέσει ήδη από τώρα την τρίτη ταινία στην Ελλάδα;

Διαβάστε ακόμη: Πόσο φταίμε που το «Mamma Mia 2: Here We Go Again» δεν γυρίστηκε στην Ελλάδα;