Buzz

Πόσο έτοιμοι είστε για το «Mamma Mia 3»;

στα 10

Κυκλοφορούν διάσπαρτες φήμες για επιστροφή του franchise όχι μόνο στο σινεμά, αλλά και στην Ελλάδα.

Πόσο έτοιμοι είστε για το «Mamma Mia 3»;

Μετά από δύο επιτυχημένα μέρη («Mamma Mia» του 2011 και «Mamma Mia: Here We Go Again» του 2018) που ταξίδεψαν τους ήρωες της ταινίας στην Ελλάδα (για το πρώτο μέρος) και στην Κροατία (για το δεύτερο) και ταυτόχρονα στο παρόν και το παρελθόν μιας οικογενειακής saga από αυτές που μπορείς να αφηγηθείς μόνο με... τραγούδια των ΑΒΒΑ, τίποτα δεν είναι ικανό να μας κάνει να μην πιστέψουμε τις φήμες για ένα τρίτο «Mamma Mia» που δεν αποκλείεται να ετοιμάζεται.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η Λίλι Τζέιμς που υποδύεται την μικρή Μέριλ Στρίπ στο δεύτερο μέρος «Mamma Mia: Here We Go Again», πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από το μέρος (Βις) στην Κροατία όπου γυρίστηκε η ταινία. Αυτό συνέβη τον Μάιο, με τους φανατικούς των ταινιών να είναι σίγουροι πως ήταν μια ένδειξη ότι η παραγωγή ξαναμπαίνει σε νέες περιπέτειες.

mamma 3

mamma 3

mamma 3

Λίγες μέρες πριν, ο Μπιόρν Ουλβέους των ABBA δήλωσε πως θα ενδιαφερόταν αρχικά να δουλέψει σε μια νέα ταινία: «Αν κάποιος έρθει με μια ιδέα για το τρίτο μέρος του "Mamma Mia", είναι σίγουρο πως θα την ακούσω». Μέρες μετά διέψευσε ότι η δήλωσή του είχε να κάνει όντως με γνώση ότι ετοιμάζεται τρίτο μέρος της ταινίας.

Ολοι, ωστόσο, οι ηθοποιοί της ταινίας, εκτός από την Μέριλ Στριπ που (spoiler) δεν ζει - εκτός αν η τρίτη ταινία διαδραματίζεται πριν πεθάνει - κάθε φορά που τους ρωτάνε επιμένουν πως θα γύριζαν αμαχητί στα ελληνικά νησιά.

Ειδικά τώρα που η δουλειά που έχει γίνει πάνω στην υλοποίηση ξένων παραγωγών στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη και χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια, δεν έχει λόγο το τρίτο μέρος να πάει... Κροατία.